Erol Bulut açıkladı! Fiorentina...

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, İtalyan ekibi Fiorentina'nın kendisini takip ettiği yönündeki haberleri değerlendirdi.

Erol Bulut açıkladı! Fiorentina...
Erol Bulut açıkladı! Fiorentina...
GİRİŞ 10.04.2019 13:47 GÜNCELLEME 10.04.2019 13:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 28'inci haftasında sahasında ağırlayacakları Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam ederken, sarı- kırmızılı takımın teknik direktörü Erol Bulut, bir Türk teknik direktör olarak adının Avrupa'da iyi takımlarla anılmasının gurur verici bir olay olduğunu belirterek, "Demek ki işimizi burada doğru yapıyoruz. Ben de konuyla ilgili bilgi sahibi oldum. 6- 7 maçtır bizi takip ediyorlarmış" dedi.

"FİORENTİNA 6- 7 MAÇTIR BİZİ TAKİP EDİYOR"

İtalyan basınında çıkan Fiorentina iddialarına ilişkin konuşan Erol Bulut, bir Türk teknik direktör olarak adının Avrupa'da iyi takımlarla anılması gurur verici bir olay olduğunu belirterek, "Demek ki işimizi burada doğru yapıyoruz. Ben de konuyla ilgili bilgi sahibi oldum. 6- 7 maçtır bizi takip ediyorlarmış. Bu gurur verici bir olay ama şu ana kadar Fiorentina ile görüşmemiz olmadı" dedi.

 

 

ERTAÇ ÖZBİR VE MURAT AKÇA AÇIKLAMASI

Süresiz kadro dışı bırakılan ve idmanlara bugün tekrar katılan Ertaç Özbir ile Murat Akça ile ilgili hem takım arkadaşlarına Evkur Yeni Malatyaspor'a yaptıklarını çok iyi bildiklerini kaydeden Bulut, "O hatalarını anladıklarını düşünüyorum. Antrenman sonrası zaten iki arkadaşımız da bir görüşme yapacağım. Ondan sonra net kararımızı zaten onları da açıklamış olacağız. Bundan bizimle antrenmanlara devam edeceklerse bunu zaten önümüzdeki süreçte iyi gözlemleyeceğiz. Gerekiyorsa doğru gördüğümüz şeyler varsa bizimle devam edecekler. Aynı şekilde davranışları devam ederlerse zaten bizime olmayacaklar" diye konuştu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • mkaras 5 yıl önce Şikayet Et
    o yüzden mi maç kazanamıyon artık
    Cevapla