Kayserispor Başkanı'ndan hakeme sert tepki!

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'la yaptıkları maça ilişkin "Verilmeyen penaltılar var. Oyuncumuz Mensah hastaneye kaldırıldı, kaburgaları kırıldı. Bir faul bile alamadık." dedi.

Kayserispor Başkanı'ndan hakeme sert tepki!
Kayserispor Başkanı'ndan hakeme sert tepki!
GİRİŞ 02.03.2019 19:04 GÜNCELLEME 02.03.2019 19:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bedir, sahalarında 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının oyunundan memnun olduğunu söyledi.

 

 

Hakemin verdiği kararları eleştiren Bedir, şunları kaydetti:

"Tribünden izlediğim kadarıyla VAR'ı izlemedim. Detaylarını görmedim ama iyi bir gözüm olduğunu düşünüyorum. Verilmeyen penaltılar var. Oyuncumuz Mensah hastaneye kaldırıldı, kaburgaları kırıldı. Bir faul bile alamadık. Bakın taraftarın tepkisini görüyorsunuz. Görmemiştir, iyi niyetlidir ama bu kadar kritik bir maçta, puan savaşının olduğu maçta eğer bu arkadaşımız acemiyse bu maça verilmemeliydi. Ustaysa da başka türlü gösterirdi ustalığını. Ben Beşiktaş camiasına ve Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Güzel bir havada iyi bir maç oynamak isterdik. Oynadık. Kendileriyle de ilgilendik ama istediğimizi alamadık."

 

 

"Şu anda mağlup bir takımın başkanı gibi konuşuyorum." diyen Bedir, "Bu tarzda oynayıp bu şekilde puan kaybetmek gerçekten üzücü. Bundan sonra hem takımıma hem Beşiktaş'a başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerde insan hata yapabilirler sayın başkan. Öyle değilmi? Değil mi değilmi ama?
    Cevapla
  • ersun tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    bildiriye ben attım o imzayı söylüyordun şimdi ne oldu
    Cevapla
  • yeniismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan boşuna kendinizi yormayın. Anadolu olarak Sizler konu mankeninden öte rolünüz yok. Aynı pozisyon geçen hafta umutla Konyalı zuta arasında oldu ve zuta sarı gördüğü yetmediği gibi acaba kırmızı olur mu diye var a gitti hakem. Oysa bugünkü pozisyon daha sert ve sakatlandı oyuncu vermezler. Ama dört cücelerin Leh’ine olacak bir durum olursa onu mıncıklayarak iğdiş ederler aleyhine olursa ya bu futbol temas oyunu her temas faul olmaz diyerek geçiştireler. Sizin maçta vida oyuncuyu itiyor ve devam deniyor. Bak şimdi fenev maçı Serdar’ın yüzüne el gelmiş net penaltıymış bizim medya maymunları öyle buyuruyor.
    Cevapla
  • cemalettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe maçında mensah ve Şamil sarı bile görmeden maçı bitirdi hiç ağzını açmadın başkan efendi
    Cevapla
  • Mustafa Tekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle