Kasımpaşa'dan flaş açıklama! Maçın tekrarı...

Kasımpaşa Sportif Direktör Nursal Bilgin, 'Kural hatası nedeniyle Fenerbahçe maçının tekrarı için başvuru yapacak mısınız?' sorusuna, "Bu akşam Fenerbahçe maçının tekrarıyla ilgili yönetim kurulu kararını verecek. Ona göre başvurumuzu yapıp yapmayacağımız belli olacak." yanıtını verdi.

Kasımpaşa'dan flaş açıklama! Maçın tekrarı...
Kasımpaşa'dan flaş açıklama! Maçın tekrarı...
GİRİŞ 04.12.2018 16:51 GÜNCELLEME 04.12.2018 19:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış


Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Dün akşam oynanan Fenerbahçe maçında Diagne'nin penaltısı sonrası kural hatası iddiaları gündeme gelmişti. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bilgin, "Bu akşam Fenerbahçe maçının tekrarıyla ilgili yönetim kurulu kararını verecek. Ona göre başvurumuzu yapıp yapmayacağımız belli olacak. Biz Türk futbolunda kaos yaratmak istemeyiz. Bence penaltının tekrar edilmesi gerekirdi. Birden fazla futbolcu ceza sahasına giriyor. Orta hakem sadece golü atan Eduok'un durumuna bakmış" dedi.

"Diagne ve Trezeguet'ye çok sayıda teklif var"

Diagne ve Trezeguet'ye çok sayıda teklif geldiğini vurgulayan Bilgin, "Birinin 3, birinin ise 4 sene anlaşması var. Takımımızın elektriğini, olumlu havayı bozmak istemiyoruz. 22 Aralık'tan sonra transfer konusu gündemimize gelir" diye konuştu. 

 

 

YORUMLAR 8
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Penalti penalti degil, kural hatasindan bahsediliyor. Yakin mesafeden oyuncunun eline cekilen sert bir sut penalti olamaz. Almanyada yasiyorum ve Bundesliga yi takip ediyorum, burada bu tür durumlarda karar net, penalti degil ! Eger penaltiysa, ikinci yari Fenerbahce nin aleyhine verilen karar ney ? Artik yabanci hakem getirin, bunlar bagimsiz karar veremiyor !
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen! Penaltının bir kere Penaltı ile alakası yok! birde kural hatasından bahsediyorlar!.
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    İyide tekrar edilmesi gereken bir penaltıdan bahsediyoruz öncekilerde olan insiyatif hakemin algısıdır. Şayet öncekilerdede olduysa gol sayalım madem. Top gol oldumu oldu hakem ne diye iptal etti penaltıyı Kasımpaşa lı oyuncu erken girdi diye yani tek taraflı cezalandırma olmadımı. Bana kalırsa müracaat etsinler bu feneri yener hiç değilse iki puanı kurtarır.
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke tekrar edilse? Bu sefer Fenerbahçe yener?
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu,kitapta kural hatası diye yazsa da hakem kararına bırakılmış bir konudur.Dünyadaki çoğu penaltıyı izleyin göreceksiniz en az %95 kadarı kural hatası ile doludur.Burada spor kulüplerini kimlerin yönettiği anam anam biz yanmışız bu kafa ve bu futbol ile biz yetimin hakkını futbola gömüyoruz vay vay vay halimize.Ne imiş birde toplanıp karar vereceklermiş gülmekten ölmemek içten değil.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman geçmişteki tüm penaltılar yüzünden maçların tekrar edilmesi gerekir...
    Cevapla
  • MEHMETCEBEL 5 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE DEPLASMANINDAN ALINAN 1 PUAN İYİDİR BENCe
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa ,Fenerbahçeden Şampiyonluk için çelme yedi :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle