Lider Başakşehir İzmir'de hata yapmadı!

Spor Toto Süper Lig 13. hafta kapanış maçında lider Başakşehir deplasmanda Göztepe'yi 2-0 mağlup etti.

Lider Başakşehir İzmir'de hata yapmadı!
Lider Başakşehir İzmir'de hata yapmadı!
GİRİŞ 26.11.2018 21:54 GÜNCELLEME 26.11.2018 23:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

 

 

Bornova Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 9. dakikada penaltıdan Edin Visca, 73. dakikada ise Riad Bajic attı.

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 30'a çıkardı ve en yakın rakibi Kasımpaşa'nın 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. Göztepe ise 18 puanda kaldı.

 

Ligde galibiyet serisini 5 maça çıkaran Başakşehir, 13 hafta sonunda Galatasaray'a 6, Beşiktaş'a 9, Trabzonspor'a 11, Fenerbahçe'ye ise 17 puan fark attı.

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir evinde Sivasspor'u konuk edecek. Göztepe ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Stat: Bornova

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Sönmez, Mehmet Kısal

Göztepe: Beto, Gassama (Dk. 81 Tayfur Bingöl), Titi, Reis, Berkan Emir, Halil Akbunar, Borges (Dk. 58 Ngando), Alpaslan Öztürk (Dk. 77 Cikalleshi), Yasin Öztekin, Castro, Jerome

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Epureanu, Da Costa, Clichy, Gökhan İnler, İrfan Can Kahveci (Dk. 65 Emre Belözoğlu), Visca, Mossoro (Dk. 76 Kerim Frei), Napoleoni, Bajic (Dk. 84 Adebayor)

Goller: Dk. 9 Visca (penaltıdan), Dk. 73 Bajic (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 8 Titi, Dk. 33 Berkan Emir, Dk. 48 Gassama, Dk. 90+1 Tayfur Bingöl (Göztepe), Dk. 15 İrfan Can Kahveci, Dk. 22 Epureanu, Dk. 27 Da Costa (Medipol Başakşehir)

YORUMLAR 18
  • Davut 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe-Başakşehir maçında Başakşehirin nizami golü ofsayt diye iptal edildi. VAR 6 dakika arızalı dendi ve 3 puanı yendi. Olanı unuttuk mu zannediliyor.O halde o yanlış kim için yapılmıştı bu anlayışa göre. Galatasaray maçındaki hata dolayısıyla Başakşehirin Şampiyon yapılmak istendiği söyleniyor o iş sezon sonu belli olur;Beşiktaş şampiyon olursa ne diyeceksiniz..3 Büyükler aleyhine yanlış yapıldımı ortalık vaveylaya veriliyor, Diğer takımlar aleyhine olunca havaya bakıp ıslık çalınıyor, herkes kulağının üstüne yatıp unutuyor.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar olsa olda TFF’nin şampiyonu olurlar! Bu kadar destek ile yazın bu tarafa yine de şampiyon olamazlar. Ya Galatasaray ya da Beşiktaş bunların boyunun ölçüsünü alır.
    Cevapla
  • bjk1903. 5 yıl önce Şikayet Et
    takir takir oynayip kazaniyorlar... eyvAllah dememiz lazim.
    Cevapla
  • dede korkut 5 yıl önce Şikayet Et
    takimlar arasinda fb-ni aradim bulamadim.nerde bu fener?dogrudur12 takimdan sonra bakmadim.soyleyin fener 1-ci ligemi dusdu.takimlar arasinda gozukmuyor.
    Cevapla
  • galata 5 yıl önce Şikayet Et
    basaksehire bir tuzak kurulmasa bu sene sampion olur.bu takim sampionlugu hakk etmis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle