Avrupa maçlarımızda televizyon yayını yok!

Beşiktaş, Avusturya temsilcisi LASK Linz'e Başakşehir ise İngiliz ekibi Burnley'e konuk olacak ancak iki karşılaşmanın da henüz yayıncısı belli olmadı. Maç saatine kadar bir değişiklik olmazsa karşılaşmalar televizyondan yayınlanmayacak.

Avrupa maçlarımızda televizyon yayını yok!
Avrupa maçlarımızda televizyon yayını yok!
GİRİŞ 16.08.2018 11:18 GÜNCELLEME 16.08.2018 19:34
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz'e konuk olacak. Kara Kartal, Avrupa kupalarındaki 208. maçına çıkacak.

Linzer Stadı'nda TSİ 20.45'te başlayacak maçın Türkiye'deki yayıncısı henüz belli olmadı.

Karşılaşmanın yayın haklarını sadece Avusturya'dan LT1 Austria kanalı satın aldı.

Karşılaşmayı, Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Dabanovic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jovica Tatar ile Aleksandar Djikanovic yapacak.Mücadelenin dördüncü hakeme ise Vojin Vojinovic olacak.

İstanbul'daki karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, bu avantajlı skorla rövanşta tur arayacak. Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını play-off turuna yazdıracak. Beşiktaş'ın iki farklı mağlubiyeti halinde ise tur atlayan ekip LASK Linz olacak. Siyah-beyazlılar, tek farklı gollü mağlubiyetlerde dahi turu geçecek.

 

 

Beşiktaş ile LASK Linz arasındaki mücadelede üst tura yükselecek takım, play-off turunda Nordsjaelland (Danimarka)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinden galip çıkacak ekibin rakibi olacak.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA DA YAYIN YOK

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki temsilcimiz Medipol Başakşehir rövanş maçında deplasmanda İngiliz ekibi Burnley ile karşı karşıya gelecek. İstanbul'daki ilk maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı. Bu karşılaşmayı da henüz bir televizyon kanalı yayınlayacağını duyurmadı.

Turf Moor Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek. 

YORUMLAR 54
  • KIRKiKi 5 yıl önce Şikayet Et
    o para verilmez bizde izlemiveriz .
    Cevapla
  • samed denizhan 5 yıl önce Şikayet Et
    selam valeyküm abiler
    Cevapla
  • karamürsel 5 yıl önce Şikayet Et
    İnternetten izlemeye alışkın olduğum için bana göre sorun değil. Yabancı kanalların internet sitesinden rahatlıkla izlenebilir.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli duruş sergilemeliyiz. Ülkemizi sömürülecek keriz muamelesinden kurtarmak için tüm yayıncı kuruluşlar birleşmeli istedikleri 120 bin euro ( 800.000 TL) parayı vermemeli ki bir daha ki maçlarda akıllı olsunlar.
    Cevapla
  • fth66 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlar 90 dakika hayatin stersini atıyor onunda kapisi paraya cikiyor yazik eger ücret olacaksada cok uygun olsun izleyen sayısı artsin. reklam dan daha fazla kazan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle