Peruk atan taraftar konuştu! 'Ortalık karışınca..'

Olaylı Fenerbahçe- Beşiktaş maçında Şenol Güneş’e peruk atan Cengiz Deveci, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

GİRİŞ 26.04.2018 15:13 GÜNCELLEME 26.04.2018 17:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cengiz Deveci, adliye çıkışı yaptığı açıklamada, “Elazığ’dan maç için geldim. Ortalık karışınca elimdeki peruğu attım. Tabi ki bunun için pişmanım. Ama o anki durumdan dolayı attım. Pişmanım yani. İnşallah bundan sonra böyle bir şey olmaz. Savcı bey, niye attığımı ve bir örgüte üye olup olmadığımı sordu. Tabi ki biz de bir örgüte üye değiliz. Tek başıma geldim zaten. Kendi Pasolig kartım ile biletimi aldım. Peruk attığım görüntüleri gördüğümde gerçekten hoşuma gitmedi. O an kendimizi maçta kaybettik. Sonradan izlediğimde, ‘ben bu muyum?’ dediğim de oldu. Nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Kimseye böyle bir şey yapmalarını tavsiye etmiyorum. Herkes gelsin güzelce maçını seyretsin. Cezamız şu an belli değil. 1 sene maçlara girmeme cezamız olur büyük ihtimal” dedi.

 

 

 

YORUMLAR 14
  • emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi bu ülkede sahada kendini kaybeden binlerce tip var. dediğin gibi bir sene tv de seyredersin. kendine gelirsin. üzülme.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Abi heycanlanma yaaa peruk atmışsın Taş değil :)
    Cevapla
  • analist 5 yıl önce Şikayet Et
    ya saka gibi askerimiz operasyonlar yapiyor sehitler gaziler oluyor bizim tartistigimiz seylere bak peruk atmislar cakmak atmislar yok birinin kafasi yarildi mi tiyatro mu bizim toplum olarak tedaviye ihtiyacimiz var diye dusunuyordum ahanda buraya yazmis oldum
    Cevapla
  • öncevatan 5 yıl önce Şikayet Et
    cezayı da kendi belirlemiş 1 yıl diyor:)
    Cevapla
  • semih 5 yıl önce Şikayet Et
    1/2 dedi ya
    Cevapla
  • selçuk 5 yıl önce Şikayet Et
    peruk mu.. bildiğin patriot yedi şenol hoca
    Cevapla
  • peruk 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşım şenol güneşin başına gelen peruğu attı demiyorlar sadece peruk attı diyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle