Mete Kalkavan'a kötü haber!

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi olan Mete Kalkavan'ın hakemlik kariyeri tehlikede.

Mete Kalkavan'a kötü haber!
Mete Kalkavan'a kötü haber!
GİRİŞ 26.04.2018 12:03 GÜNCELLEME 27.04.2018 00:23
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

TFF, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-2'nin rövanşında oynanan 0-0 devam ederken 57. dakikasında çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını, maçın 57. dakikadan itibaren 3 Mayıs'ta seyircisiz olarak devam etmesi yönünde verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu kararı sonrası hakem Mete kalkavan’ın kaleme aldığı rapor da tartışma konusu oldu. Kalkavan, federasyona yolladığı raporda müsabakayı kendisinin tatil ettiğini bildirmişti. Ancak temsilci raporunda olayların Kalkavan'ın anlattığı tam da gibi olmadığı ortaya çıkmıştı. TFF de yaptığı yönetim kurulu toplantısında maçın kaldığı dakikadan seyircisiz şekilde oynanmasına karar verdi.

 

 

Bu gelişmeler üzerine Kalkavan’ın hakemlik yaşantısının da tehlikeye girdiği öne sürüldü. Olaylar sırasında süreci iyi yürütemediği gerekçesiyle Kalkavan’ın kara listeye alınabileceği bildirildi.

YORUMLAR 80
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    burda demeki baya cok kör var besiktasli yedek futbulcularin yaptiklarini kimse görmüyor zaten olai büyüten o futbolcular bir kerede o amatör futbolcularadan yazin en büyük cezayi onlara vermek gerekir fenere de 3 mac cok az
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek olan Mete Kalkavan Maçı tatil edemedi! Soyunma odasına giden Şenol Güneş ve Futbolcuları durduramadı ve sonra soyunma odasında karar verdi.. Beşiktaşlı oyuncular içeri izinsiz girdikden sonra maçı tatil ettiğini bildirdi..bu çok büyük bir hatadır.
    Cevapla
  • yurtTAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam maçı oynatmaya devam etse idi ortalık karışacaktı bu durumda da neden maçı oynatmaya devam ettirdiği sorgulanacaktı. Toplumsal bir olayın önüne geçiyor ve ceza alacak, pes artık tam Türkiyeme uygun bir tavır.
    Cevapla
  • kosovali_prizren 6 yıl önce Şikayet Et
    babasinin yolundan giderse olacagi bu
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamı da yediniz yani bravo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle