Tartışılan gol sevincinin arkasındaki gerçek!

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta takımının tek sayısını kaydeden Fernandao'nun çok eleştirilen gol sevincinin Brezilya'ya yapılan bir gönderme olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 26.02.2018 09:50 GÜNCELLEME 26.02.2018 09:50
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin tek golünü 8. dakikada Fernandao kaydederken Brezilyalı oyuncunun gol sevinci çok konuşuldu.

Tribünleri tahrik eden bir sevinçte bulunan Fernandao'nun hareketinin arkasında, Brezilya liginde 10 kırmızı kartlı Bahia-Vitoria maçına gönderme olduğu ortaya çıktı.

 

 

*Fernandao'nun gol sevinci...

KAVGA ÇIKARAN GOL SEVİNCİ

Olaylar, Bahia'lı Vinicius'un golünden sonra kucak hareketi yapmasıyla başlamıştı.

Vitoria'lı Kanu bu hareketi yapan Vinicius'a yumruk atması sonucu çıkan kavgada 10 kırmızı kart birden çıkınca maç tehir edildi.

*İşte Vinicius'un hareketi


BAHIA'LI FERNANDAO, ARKADAŞINA VURAN KANU'YU TEHDİT ETMİŞTİ

Eski bir Bahia oyuncusu olan Fenerbahçeli Fernandao, ülkede gündeme oturan maç sonrası instagram'dan Kanu'yu sert bir dille hedef almıştı.

Sarı-lacivertli oyuncu Kanu hakkında, "Bir gün Bahia'ya geri döndüğümde seninle görüşmek istiyorum korkak palyaço" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • NE ALAKA 6 yıl önce Şikayet Et
    Git sosyal medya hesaplarının hepsinden istediğin şekilde gönderme yap. Gelip wodafon stadyumunda neden yapıyorsun. Adamın yaptığı çok iyi bir şey sanki.Umarım cezasız kalmaz...
    Cevapla
  • medo 6 yıl önce Şikayet Et
    pascal için ahlak bilmişliği yapanlar türk örf ve adetlerine bu hareketi yakıştırıyorsa ben bir şey demiyorum madem brezilya için git o zaman ülkende nasıl sevinmek istiyorsan sevin.
    Cevapla
  • izmirkartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka.... Brezilya da şöyle olmuşta ... bu yüzden yapmışmışta...Geçmişte elini şortuna attığında Pascal Nouma kazanan talihlileri belirliyordu. Adama cezayı federasyon hemen kesti. Ne tesadüf değil mi O maçta bir FB maçıydı.
    Cevapla
  • Kasım 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin bazı kurumları bir adım ileri gidilmesine müsaade etmiyor. Şimdş BJK çıtayı yükseltti, paçasından tutmak için günlük kararlar alıyor, ceza veriyorlar. Zaten fb nin ülkeye ve futbola bir faydası yok. tam istedikleri gibi, kollayacaklardır.
    Cevapla
  • yunus can 29 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam forma girmişken, karaktersizliği ortaya çıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle