Aziz Yıldırım'a ağır salvo: Yok öyle bir şey

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Stadyum" programında Ersin Düzen ve Hakan Ünsal'ın sorularını cevapladı.

Aziz Yıldırım'a ağır salvo: Yok öyle bir  şey
Aziz Yıldırım'a ağır salvo: Yok öyle bir şey
GİRİŞ 24.11.2014 12:23 GÜNCELLEME 24.11.2014 12:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Programda Orman'a Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Transfer döneminde Demba Ba için nabız yokladık, sonra Beşiktaş'ın ilgilendiğini öğrendik ve aradan çekilip onlara haber verdik. Fikret Orman'a 'Git Demba Ba'yı al' dedim. Samimi oluyoruz, iyi davranıyoruz, saldırıyorlar!" sözleri hatırlatıldı.

Aziz Yıldırım'ı yalanlayan Orman, "Yok öyle birşey. Olsa bile bunları kamuoyu önünde dile getirmek şık değil. Yıldırım ile aramızda Demba Ba'nın D'si geçmedi" diye konuştu.

Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Beşiktaş şike yapmadı mı' açıklamaları hakkında "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun çizgisi bellidir." diyerek karşılık verdi.

YORUMLAR 7
  • HÜSEYİN 9 yıl önce Şikayet Et
    burada hala azim yıldırım denen zatı savunan şahıslar ve bu zihniyet değişmediği müdddetce futboldan bi şey bekelemeyin
    Cevapla
  • fenerbahçelim 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım adam gibi adamdır bazıları gibi yalaka değildir iyi futbol oynandıda aziz yıldırım elinizden mi aldı sizin işiniz aziz baba ile değil fenerbahçe ile ne yapalım azizide feneride seviyoruz
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Hatta Trabzonspor'a da Cardozo'yu aldırdı.
    Cevapla
  • fenerbahçelim 9 yıl önce Şikayet Et
    sn orman bey aziz baba sane ne yaptıda sallamaya başladın borçsuz kulüp nasıl yönetilir nasıl stad yapılır nasıl tesis yapılır aziz babaya uğra sana ders versin kıskanmayın tamammı
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu haberi yapanlar lütfen dikkat etsinler azizyıldırım basın toplantısında "beşiktaş şike yapmadımı" demedi. yıldırım demirörene beşiktaş şike yaptımı diye soruyorum" dedi fikret orman çok güzel demegoji yapıyor. popilizm uğruna her şeyi yapıyor
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    olsa bile... ile başlayan cümle aziz yıldırımı haklı çıkarıyor.amokachi yi de ali şen aldırmıştı bunlara ama bunlar nankör.aziz yıldırımın sorusuna net cevap ver bjk şike yaptımı?yapmadıysa kupayı neden verdi,hocası ve asbaşkanı neden hapis yattı.ülkenin en temiz spor adamlarından tayfur havutçuya neden sahip çıkılmadı.yoksa sizi oralara getirenler de paralelciler mi?
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    1-Olsa bile cümlesi Azizi nasıl haklı çıkarır? 2-Amokachi'yi Ali Şen üç yabancı kuralından FB'ye alamadı. Muhtelemelen yaptığı protokolü Beşiktaş'a devretti. Bu olayla hiç ilgig olmayan bir başka olayı birleştirip nankör demek ahlaka sığar mı? 3- sanki şike iddiası döneminde başkan Orman'mış gibi davranmak nasıl bir mantıktır? 4- Aziz, kendi şikesine BJK'yi ve Demiröreni ortak etmek iiçin bu çıkışı yaparken Onun ardından gitmek neden?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle