Demirören esti gürledi! "Kimse oda basamaz"

Kulüpler Birliği Toplantısı, 17 kulübün katılımıyla yapıldı. Toplantı sonrası Başkan Demirören önemli açıklamalarda bulundu.

Demirören esti gürledi! "Kimse oda basamaz"
Demirören esti gürledi! "Kimse oda basamaz"
GİRİŞ 13.11.2014 16:07 GÜNCELLEME 13.11.2014 16:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Yıldırım Demirören toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bu toplantıya katılan başkanlara teşekkür ediyorum. Türk futbolunun sorunlarından biri de hakem hataları. Hatalar olacaktır, biz de elimizde geldiğinde bunları aza indirmeliyiz. Taraftarın, yöneticinin, basının hatasına hep beraber bakmamız lazım. Herkes önüne şapkasını kyup iyi niyetli çözümler aramalı. Burada herkes elini taşın altına koyacak. TFF'nin olduğu yerde kimse oda basamaz, burası dağ başı değil Futbol Federasyonu. Aşağı inenin bile odaları bastı şeklinde lanse edildiği bir ortam var. Kişiler değil, kulüpler kalıcı. Eğer kulüplerimiz mali akışlarını çözmezlerse büyük sorunlar bizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞDAĞ: HAKEM ODASI BASMA TEHDİDİNİ KINIYORUZ

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, hakem odası basma tehdinini katılan 17 kulüp olarka kınadıklarını ifade etti.

Gümüşdağ, yaptığı açıklamada, "Hakemler hataları konusunda bazı taleplerimizi ilettik. Bugünden itibaren bazı aksiyonlar üzerinde mutabık kaldık. Kulüplerin tamamı MHK Başkanı heyetine ve Federasyon Başkanı'na güveniyor. Bazı kararlar aldık. Bu da ilk adım olacak. Geçen toplantıda Passolig, E-Bilet yetkilileri toplantıda vardı. Sistem yavaş yavaş oturuyor ancak sıfır hata noktasında ilerlememeiz lazım. Hakem odasını basma tehdidinin kınanmasına karar verdik. Bunu özellikle belirtmek istedik. 17 kulüple birlikte bu kararı aldık." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 9
  • Kimse oda basamaz 9 yıl önce Şikayet Et
    "Kimse oda basamaz" diyorsun ama adamın biri sürekli yapıyor bunu ve "gerekirse yaparım" diyor. Sonuç? 2. yarı lehine 2 penaltı!
    Cevapla
  • muzaffer 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen esmis :)
    Cevapla
  • ender öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen git bu sözleri Aziz Yıldırım'a söyle..diğerleri soyunma odasının yolunu bile bilmez.
    Cevapla
  • fenerlim 9 yıl önce Şikayet Et
    sen çıkıp aziz başkanı kınayacağına emenikenin pozisyonunda nasıl penaltıyı vermez hakem bey önce onu çözün bende sizi kınıyorum hadi bakalım
    Cevapla
  • eray 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi basiretsiz yöneticilerin yüzünden Türk futbolu bu hale geldi.Siz bütün takımları örgütleyip FENERBAHÇEYİ nasıl çökertiriz onun hesaplarını yapın.melo fed.başkanına sırtını dönsün başkaları ana avrat küfretsin,rakipler sahada FENERBAHÇELİ oyuncuları doğrasın,teknik direktörler küfretsin,tahrik etsin,iteğen istediği gibi at koştursun kimse görmesin ama siz halen daha Emre ile Volkan ile uğraşın.Siz önce gerek saha içinde gerek saha dışında palyaçoluk yapanları görün ondan sonra konuşun.
    Cevapla
  • SEYFO 9 yıl önce Şikayet Et
    Genç burası fanatiklik yeri değil. Tuttuğun takımın adını bile yazarken büyük harfle yazmışsın.. senin yorumun kendi camiana şirin gelebilir ama gerçekler hiçte yazdığın gibi değil.. Futbolun durumu ortada, başında olanlar ortada.. Yönetimler başta federasyon olmak üzere ve Aziz Yıldırım gibi zihniyetler olduğu sürece bu ülke sporda geri gitmeye mahkumdur..Kimse örgütlenip Aziz Yıldırım'a gerekirse hakem odası basarım de diye baskı yapmadı..Komik olma..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle