Yılmaz Vural, Başbakan'a neden seslendi?

Her seferinde Fenerbahçe ve Milli Takım'ı çalıştırmaya aday olan tecrübeli teknik direktör, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Yılmaz Vural, Başbakan'a neden seslendi?
Yılmaz Vural, Başbakan'a neden seslendi?
GİRİŞ 06.09.2013 09:11 GÜNCELLEME 06.09.2013 09:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçen sezonu Elazığspor'un başında tamamladıktan sonra yollarını ayıran Yılmaz Vural, katıldığı TRT Spor'da yayınlanan Bire Bir programında birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

Vural şunları söyledi:

"Fatih Terim, Şenol Güneş hangi antrönerleri yetiştirdi? Ben antrenör olacağım diye inşaatlarda çile çektim. Salak mıyım bana Fenerbahçe'yi, Milli Takım'ı verin diyorum? Verin arkadaşım bakın neler olacak. Türkiye'nin en çok maç yöneten hocasıyım. Halkın sevgilisiyim ama hiç beni düşünmüyorlar."

"Futbolcular modern gladyatördür. Futbolcu biraz parlıyor hemen altına araba yanına sarışın bayan veriyorsunuz. Bu yanlış."

"22 takım çalıştırdım. 2 takım dışında diğer takımların hepsini ben bıraktım. Bursaspor'a her gittiğim senelerde 16. aldım 5. bitirdim. Bursaspor, Türkiye'nin Milan'ı."

"Başbakanım, halk Milli Takımın başına beni istiyor. Benim çalıştırdığım takımlarda taraftar sayısı artar. Küme düşsek bile iyi top oynarız. Milli Takımda yabancı teknik adam başarılı olamaz. Ben Türkçe anlaşamıyorum oyuncularla o nasıl anlaşacak ? "

YORUMLAR 2
  • Cemal Cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    YIMAZ HOCA. Kesinlikle A Milli takımın başına gelmeli. Futbolumuzda bu aristokrat kulüplerden kurtarılmalı.Bu üç büyüklerden şımarık,Milli takımda sakatlanırsam diye düşünen,sakın sakatlanmadan gel,kendini fazla yıpratma haftaya maçımız var diye tembihli gelen futbolcu alınmayacak.İngilizler gibi para için değil Milli forma için canını dişine takacak futbolcular çağrılacak.hani çok vatanseverdik.Vatanseverseniz milli maçlarda İNGİLİZLER gibi para almayıverin. Görelim şu sevginizi.
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Haklı... Ersun hocadan 10 gömlek üstündür. Zico nun yerli ve biraz daha heyecanlı versiyonu. Eline kaliteli kumaşı verin bakın o malzemeyi nasıl dünyaya duyuruyor. Ben inanıyorum Yılmaz Hocaya. Fenerbahçenin başındada görmek isterim doğrusu.
    Cevapla