Robert Prosinecki kavga çıkarttı

Fikret Orman, yeniden bsaşkan seçilir seçilmez takımın başına Prosinecki'yi getirmek için düğmeye bastı. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Orman hakkında ağır ifadeler kullandı.

Robert Prosinecki kavga çıkarttı
Robert Prosinecki kavga çıkarttı
GİRİŞ 19.06.2013 09:27 GÜNCELLEME 19.06.2013 16:56

Beşiktaş'ın takımın başına geçirmek istediği Prosinecki, iki kulübü birbirine düşürdü. Kayserisporlu yetkililer, hocalarını bırakmayacaklarını belirtirken, Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Recep Mamur, Fikret Orman'ı hedef aldı. Mamur, Beşiktaş başkanına çok sert çıktı.

Siyah-Beyazlılar'ın, Prosinecki'yle görüşmesinin çok yanlış olduğunu söyleyen Mamur, ''Beşiktaşlılık duruşu, sezon başı kamp dönemine 10 gün kala Kayserispor Teknik Direktörü Prosenicki'yi ayartmak mıdır? Bu yaptığınız, o büyük camiaya hiç yakışmayacak bir davranış değil midir. Bunu şahsınıza ve kişiliğinize yakıştırabilirsiniz. Ama büyük camianıza zarar verdiğinizin farkında mısınız. Lütfen bu sevdadan vazgeçin. Bu işi daha fazla büyütmeyelim. Gerekirse bu olayı Cumhurbaşkanımız'a, Başbakanımız'a ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız'a kadar götürürüz'' diye konuştu.

'Kişiliğinize yakışmıyor'

Fikret Orman'a konuyla ilgili olarak mesaj attığını da belirten Recep Mamur, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sayın Fikret bey, yeniden başkanlığa seçilmenizi tebrik ederim, hayırlı olsun. 2 kez aradım, asistanınız çıktı. Önemli olduğunu söyledim. Dönmediniz. Niçin aradığımızı tahmin etmişsinizdir. Futbol direktörünüz, Süleyman Hurma'yı aramış, Prosenicki ile görüşmek için izin istemişsiniz. O da bu görüşmenin şık olmayacağını söylemiş. Bu iş sizin şahsiyetinize ve kişiliğinize yakışmıyor. Etik olmuyor. Lütfen bu sevdadan vazgeçin. Bu işi büyütmeyelim.