NBA'e Usain Bolt damgası!

100 ve 200 metrede dünya rekorlarını elinde bulunduran Jamaikalı atlet, basketbolda da hünerlerini sergiledi. NBA All Star Şöleni'ndeki şöhretler karması maçında yaptığı smaçla geceye damgasını vurdu

GİRİŞ 17.02.2013 09:01 GÜNCELLEME 17.02.2013 09:05

Dünyanın en çok izlenen ligi NBA'de All Star şöleni başladı. Organizasyonun ilk gününde oynanan şöhretler maçında Batı takımı, Doğu takımını 58-38 yenmeyi başardı. Doğu takımında form giyen Jamaikalı atlet Usain Bolt, maçı 2 sayıyla tamamlasa da, yaptığı smaç ile yine gecenin en çok konuşulan ismi olmayı başardı. Olimpiyat finalinde bile rahat hareketleri ile dikkat çeken Bolt, karşılaşma sonunda rakiplerinin oyunu neden bu kadar ciddiye aldığını anlamadığını söyledi. Bolt "Son çeyrekte farkı açmalarına rağmen pres yapıyorlardı. O an bunun bir gösteri maçı olmadığını düşümdüm" dedi. Ünlü komedyen Kevin Hart ise geceye damga vuran isim oldu. 5 sayı, 3 ribaunt ve 1 asist ile oynayan Hart MVP seçildi. Öte yandan Bolt ve Hart bir molada potalar arası yarış da yaptılar ve rakibinden önde yarışa başlayan Hart galip geldi. All Star şöleninde iki yıldır Shaquille O'Neal ve Charles Barkley'nin çaylak ve ikinci yıl oyuncularından draft yapmasıyla düzenlenen karşılaşmada ise 'Shaq'ın takımı, 'Chuk'ın takımına 163-135 yenildi. Denver Nuggets oyuncusu Kennetth Faried, 40 sayı, 10 ribaunt, 2 asistle maçın MVP'si oldu.

Gerçek şölen bu gece

NBA All Star şöleni bu gece oynanacak Doğu ve Batı Karmaları'nın maçı ile tamamlanacak. Mücadele TSİ 03.00'te başlayacak ve CNN Türk'ten yayınlanacak.

İlk 5'ler

DOĞU KARMASI LeBron James (Miami), Dwyane Wade (Miami), Chris Bosh (Miami), Carmelo Anthony (New York), Kevin Garnett (Boston)

BATI KARMASI Kobe Ryant (Lakers), Dwight Howard (Lakers), Chris Paul (Clippers), Griffin (Clippers), Kevin Durant (Oklahoma)

NBA'e Usain Bolt damgası!
GALERİYE GİT