Takımı 4 ayda 3 kez şampiyon oldu

Hokeyde Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü katıldığı 3 şampiyonlukta zirveye çıktı. Gaziantep takımı 4 ayda tam 3 kez ipi göğüsleyerek büyük bir başarı elde etti...

Takımı 4 ayda 3 kez şampiyon oldu
Takımı 4 ayda 3 kez şampiyon oldu
GİRİŞ 08.02.2013 15:45 GÜNCELLEME 09.02.2013 09:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

4 Ayda 3 kez şampiyonluk ipini göğüsledi. Hokeyde Gaziantep Polis Gücü Spor Klübü  katıldığı 3 turnuvada şampiyon olarak büyük başarı kazandı. 2012 Aralık ayında 21 yaş altı Türkiye şampiyonasında da şampiyon olan hakey takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. 30 ocak 3 şubat 2013 tarihleri arasında Bolu Mengen'de yapılan salon hokeyi süper ligi şampiyonu yine Gaziantep Polis Gücü oldu.

Bolu Mengen'de yapılan turnuva 2 etap şeklinde düzenlendi, ilk etap Kırıkkale'de oynadıktan sonra ikinci etapta Mengen'de gercekleşti. Gaziantep Polis Gücü müsabakalar sonucunda toplamda  47 puanla salon süper ligi şampiyonu oldu. Hokey takımı son 4 ay içerisinde katıldığı 3 turnuvada 2 Süper Ligi Şampiyonu 1 kez de 21 yaş altı Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Gaziantep Polis Gücü Spor Klübü bu şampiyonluklar sonucunda ülkemizi 2013 Mayıs ayında  açık alanda Slovakya'da yapılacak olan Avrupa klüpler kupasında temsil etmeye hak kazandı. 

Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü antrenörü Yusuf Kasım Türkiye'deki bu şampiyonlukların önemli olduğunu belirterek şunları söyledi.

Takımdaki herkese teşekkür ederim. Bu hepimizin, yönetimimizin, Gaziantep'in başarısı. Umarım Slovakya'da da ülkemizi en iyi şekilde temsil eder güzel bir sonuçla döneriz. Hokey sporu son yıllardaki ivmesiyle bir yerlere geldi diye düşünüyorum. Özellikle uluslararası arenalarda ülkemizin hem kulüpler halinde, hem de milli takımlarda bir yerlere gelmesi önemli. Aırtık biz hokeyde varız diyebiliyoruz. Son turnuvalarda elde ettiğimiz sonuçlar bunun göstergesi. Artık hokeyde iyi yerlerde olan ülkeler gibi pozisyonumuzu korumak ve hatta daha da iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bunun için yapacağımız tek şey var. Çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak. Bunu severek ve isteyerek yapıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın, arzumuzun semeresini her yerde hem Türkiye'de, hem de yurtdışı şampiyonalarında alırız.

(Tümspor)

 

YORUMLAR 1
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    guzel haber ve basarilar. tumspora da bravo
    Cevapla