Denizlispor'dan transfer açıklaması

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, transfer çalışmalarını bir an önce tamamlayarak eksiksiz bir şekilde kampa girmek istediklerini söyledi.

Denizlispor'dan transfer açıklaması
Denizlispor'dan transfer açıklaması
GİRİŞ 25.07.2012 12:21 GÜNCELLEME 25.07.2012 12:21

Engin İpekoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kamp döneminden önce ilk etap çalışması için 8 gün tesislerde antrenman yapacaklarını belirtti.

Tesislerdeki antrenmanlarda yurt dışından oyuncu deneyeceklerini anlatan İpekoğlu, ''Kampa giderken kadroyu yüzde 75-80 şekillendirme düşüncesindeyiz. Çünkü, kampta oynayacağımız hazırlık maçlarının lige başlama adına önemli olacağını düşünüyorum. Oynayacağımız maçlarda eksiklerimizi göreceğiz'' dedi.

İpekoğlu, 15 futbolcunun takımdan ayrıldığını, bu futbolculardan 7-8'inin ilk 11'de oynayan isimler olduğunu kaydetti.

Bu oyuncuların yerlerini doldurmanın hem yönetim kurulunun, hem de kendilerinin görevi olduğunu dile getiren İpekoğlu, şöyle devam etti:

''Transfer çalışmalarını bir an önce tamamlayarak eksiksiz bir şekilde kampa girmek istiyoruz. Denizlispor her zaman hedefe odaklanmış bir kulüptür. Fakat şu andaki mevcut kadro ile işimizin zor olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikle geçen seneye göre gençleştirilmiş bir kadro oluşturacağız. Kamp döneminden önce 'hedefimiz şudur' demek yanlış olur. Kamp dönemi tamamlandıktan sonra hedefimizi açıklayacağız.''

İpekoğlu, ayrıca 1461 Trabzon maçını kendi sahalarında oynayacakları için sezona avantajlı başlayacaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA