Arda ve Emre sahaya çıktı

Atletico Madrid'de top koşturan iki milli futbolcumuz Arda Turan ve Emre Belözoğlu Madrid temsilcisinin Segovia ile oynadığı hazırlık maçında forma giydi.

Arda ve Emre sahaya çıktı
Arda ve Emre sahaya çıktı
GİRİŞ 22.07.2012 11:17 GÜNCELLEME 22.07.2012 11:17

İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İspanya 3. Ligi takımlarından Jimnastik Segovia ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Atletico, bu karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Madrid temsilcisine galibiyeti getiren goller Raul Garcia ve Diego Godin'den geldi.

Atletico Madrid'den Galatasaray'a transferi gündemde olan Arda Turan'a karşılaşmanın ikinci yarısında forma şansı veren Diego Pablo Simeone, yeni transfer Emre Belözoğlu'nu ise oyunun son bölümlerinde sahaya sürdü.

Jimnastik Segovia karşısında Arda'yı sol kanatta kullanan Arjantinli teknik adam, Emre'ye ise yeni denemeye başladığı 4-2-3-1 sistemi gereği savunmanın hemen önünde forma verdi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Simeone, "Yeni sezonda farklı bir sistemle mücadele edebiliriz, bu sebepten dolayı da elimdeki oyuncuları en iyi şekilde nasıl kullanabilirim bunu görmem gerekiyor. Kadromda yer alan her oyuncu hemen her mevkiide denemek istiyorum. Segovia maçı da bu açıdan verimli geçti." dedi.

KAYNAK: SPORX