Kasımpaşa'dan bir flaş atak daha

Transferde fırtına gibi esen Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor gözünü Fenerbahçe'nin eski golcüsüne çevirdi.

Kasımpaşa'dan bir flaş atak daha
Kasımpaşa'dan bir flaş atak daha
GİRİŞ 16.07.2012 10:37 GÜNCELLEME 16.07.2012 10:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon 1. Lig'i 4. sırada tamamladıktan sonra Play-Off'ta da Adanaspor engelini aşarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kasımpaşaspor, transferde durulmuyor.

Daha önce kadrosunu PSV Eindhoven'dan Andreas Isaksson, Auxerre'dan Dennis Oliech ve Getafe'den Pablo Pintos gibi önemli oyuncularla güçlendiren Kasımpaşa, yeni hedefini bir diğer Getafe'li oyuncu Daniel Güiza olarak seçti.

İspanya La Liga'da 2007-08 sezonunda Real Mallorca formasıyla attığı 27 golle gol kralı olan 'Okçu' lakaplı oyuncu, geçen sezon Getafe formasıyla 32 maçta 3 kere fileleri sarsmıştı.

Türkiye'ye sıcak bakıyor

2008-11 sezonları arasında Fenerbahçe'nin de formasını giyen 31 yaşındaki oyuncunun Türkiye'de tekrar forma giymeye sıcak baktığı öğrenilirken, Lacivert-Beyazlılar'ın hocası Metin Diyadin'in bu oyuncunun transfer edilmesini çok istediği ifade edildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    yapma kasımpaşa...!. guiza mı :d yapma kasımpaşa vallahi bütün transferlerin boşa gider ve yine küme düşersin... guizayı alacağına git aynı ücrete başka oyuncular al en azından kadronda alternatif olur...!
    Cevapla
  • ERDAL AYDIN 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler kasımpaşa ama parayı nasıl buldunuz?. elazığ taraftarı olarak kasımpaşayı yeni transferlerinden dolayı tebrik ediyorum.para sorununuzu nasıl halettiniz bunu bizede söylerseniz bizde flaş transfer yaparız ::))))))))))
    Cevapla