Tahkim'den Trabzonspor'a ceza indirimi

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Trabzonspor'a, Fenerbahçe ile sahasında yaptığı maçta çıkan olaylar nedeniyle verilen 4 maçlık sahasında seyircisiz oynama cezasını 3 maça indirdi.

Tahkim'den Trabzonspor'a ceza indirimi
Tahkim'den Trabzonspor'a ceza indirimi
GİRİŞ 18.05.2012 17:37 GÜNCELLEME 18.05.2012 17:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AYRINTILAR GELİYOR...

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    tabi???trabzonun cezasını ince ayarla tırpanlamaya başladılar?. ...ama saraçoğlunda atılan biber gazlarından panik içindeki seyirciler sahaya girmese katliam olacaktı? seyircilerin sahaya atlaması ile bu önlendi? eğer sahaya atlamasak heysel faciasındaki gibi ezilerek ölüyorduk ! ve şimdi biber gazlarından mağdur olanlar davalar açmaya başladı?...bu yüzden fenerbahçeye ceza verilmesi resmen çifte standartdır? ne yani insanlar ölse idi daha iyimi olacaktı?..bu yüzden fenerbahçe camia olarak bunun hesabını kanuni yollardan hem iktidara hemde sorumlulara soracaktır!!!?.
    Cevapla
  • mesut bahtiyar 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bu insanlara..... tabi trabzondaki olaylarla fenerin sahasındaki olayları kıyasladığınızda fenere en az 10 maç ceza verilmesi gerekiyodu. 6 maç verilince hemen trabzondan ses çıkmasın diye 1 maç indirdiler. gerçekten bu insanlara yazıklar olsun. elbet bir gün gideceler tff den ama o gün bıraktıkları enkazı kimse temizleyemeyecek.
    Cevapla