Dilmen: Emre futbolu bıraksın

Zokora'nın ırkçılık ile suçladığı Emre Belözoğlu ile ilgili iddialar hakkında yorumcu Rıdvan Dilmen'den Emre'ye sert tavsiye geldi.

GİRİŞ 16.04.2012 02:44 GÜNCELLEME 16.04.2012 02:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Süper Final 1. haftasında Trabzonspr'u 2-0 ile geçtiği maçın ardından Zokora'nın iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Fildişili futbolcunun, "Emre Belözoğlu net bir şekilde bana 'pis zenci dedi" şeklindeki suçlaması bir anda ortalığı karıştırırken; Emre, Zokora'ya yanıt olarak, "Maç içinde tansiyon yükseldi ve birbirimize kötü şeyler söyledik. Evet benimki de onun bana ettiği ana avrat küfürler de aptalcaydı." şeklinde kendini savundu.

Konuyla ilgili bir yorum da NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den geldi. Dilmen, maç sonrası yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuyla ilgili olarak; "Ben bu olaya vicdan gözlüğüyle bakarım ve eğer dediyse, Emre duşunu aldıktan sonra bu işi bırakacak... Dünyadaki örnekleri bilmem ama bu Türkiye'de yaşanan bir şey değil. Zokora böyle bir tacize uğramışsa ve bu nedenle ülkemizden kötü anılarla ayrılacaksa... Emre bunu yaptıysa, parası ve pulu var, duşuna aldıktan sonra çantasını toplayacak ve 'bana eyvallah' diyerek gidecek..."şeklinde konuştu.

YORUMLAR 12
  • BR ÇELİK 12 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncu Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Bir Fenerbahçeli olarak; sahada arkadaşlarını azarlayan, Allah'ın yarattığı bir insanı aşağılayan bu oyuncunun bir an önce Fenerbahçe'den gönderilmesini istiyorum.
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 12 yıl önce Şikayet Et
    Sahabenin Çözümü. Başka bir zenci sahabeye aynı şeyi yapan sahabe, pişman olunca zenci sahabenin kapısına yatar ve benim suratıma basıp geçmedikçe kalkmam der. Emre ye düşen bu sahabenin sünnetini canlandırmasıdır. Hadi Emre! Seni ancak böyle affederiz.
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 12 yıl önce Şikayet Et
    Emre çizmeyi kaç kere aştı. Türk milli takımının değerli bir oyuncusu olmasından dolayı kendisine defalarca sahip çıkılması artık yetip te artmıştır. Yaşlandıkça daha da fazla agresifleşen Emre artık formayı çıkarmalıdır. Emre GS'de iken iyi bir futbolcuydu, sonrası komple sansasyon. Bu arada FB liyim, GS li filan değil.
    Cevapla
  • Milletin Sesi 12 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan sacmalama sen mac oynamadın mı. NE YANİ SİZ kızdınzda cok terbiyeli oluyorsunuzda buyutecek bisey yok tartısır insan olup biter simdi fenerin galibiyetini gölgelemeye calısanlara varya.onların ekmeğine yağ sürmeyin. futbol konusun. evet trabzon bundan iki gol yedi bırakın bu suni gündemide süperligin tadını cıkarın zokora sende pis beyazde olsun bitsin uzatmayın artık türkiyede ırkcılık yok zokoran adam gibi cık futbolunu oyna fener bizi eze eze yendi de.
    Cevapla
  • G. Osman Paşaoğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan Hoca kesinlikle haklı. Hemde hemen bırakmalı emre denen şahıs bu güzel sporu. Yaptığı iğrenç hareketlerle takımına nefret duygularını kabartan bu şahsı klübünün yollaması en doğrusu olacaktır. Böylece küstahlıklar karşılıksız kalmamış olur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle