Sadri Şener ve Şakar ifade verdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Asbaşkan Nevzat Şakar'ın, ''Futbol'da şike'' davasına ilişkin Trabzon'da talimatla ifadeleri alındı.

Sadri Şener ve Şakar ifade verdi
Sadri Şener ve Şakar ifade verdi
GİRİŞ 13.02.2012 12:47 GÜNCELLEME 13.02.2012 12:47

Şener ve Şakar, İstanbul Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesinde yarın görülmeye başlanacak ''Futbolda şike'' davasına ilişkin Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde talimatla ifade verdi.

Trabzon Adliye Sarayı çıkışında soruları yanıtlayan Sadri Şener, mahkemede talimatla ifade verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

 ''Bizim konuşmalar burada olduğu için usul böyle. Savcılıkta verdiğimiz ifadenin aynısı, zaten değişik bir şey yok. Benim iki maçla, Nevzat beyin ise bir maçla ilgili konuşmalarımız var. Bir Sivas bir de Ankaragücü maçı. Bizim zaten ilgimizin olmadığını, savcılık iddianamesinde de 'yeterli bilgi ve belgeye rastlanamamıştır' diyor. Adalete inanmak ve güvenmek lazım.''

Şener, bir gazetecinin yarın yapılacak duruşmaya katılacak mısınız şeklindeki sorusuna ise ''Yok, burada biz görevimizi yapmış olduk. Daha sonraki süreçlerde çağrılma olursa gideriz'' dedi

''İlk duruşmada ne bekliyorsunuz'' şeklindeki soruya ise Şener, ''Hukuk bilgim o kadar yok ama ilk duruşmada bu işler bitmez daha sürer gibi geliyor'' diye konuştu.

AA