'Tek üzüntüm takımı yalnız bıraktım'

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Can Arat, kendisinden emin olduğunu, sadece takımını yalnız bıraktığı için üzüldüğünü söyledi.

'Tek üzüntüm takımı yalnız bıraktım'
'Tek üzüntüm takımı yalnız bıraktım'
GİRİŞ 05.12.2011 15:12 GÜNCELLEME 05.12.2011 15:12

Futbolda şike iddialarına ilişkin hazırlanan iddianamede adı geçtiği gerekçesiyle son anda Kayserispor maçı kadrosundan çıkarılan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Can Arat, kendisinden emin olduğunu, sadece takımını yalnız bıraktığı için üzüldüğünü söyledi.

NTV Spor'a telefonla bağlanan Can, Kayserispor maçı öncesi sahaya çıkıp, neşeli bir şekilde maça hazırlandıklarını kaydederek, ''Isınmadan sonra soyunma odasına geldim, formamı giydim. Yöneticilerimiz aracılığıyla oynayamayacağım söylendi. Üzüldüğüm nokta, takımımı sahada yalnız bırakmam oldu. Çünkü kendimi çok iyi biliyorum'' dedi.

Kulüp başkanı Çağatay Kalkancı ile futbol şube sorumlusu Kamil Dizar'ın maçtan sonra konuyla ilgilendiğini belirten Can, ''Daha önce gittim, ifade verdim. Benim içim çok rahattı. Maçta oynamadığım için üzüldüm. Başkanımız akşam beni aradı, bir yanlışlık olduğunu, bu kişilerin arasında olmadığımı söyledi. Şu an mutluyum'' diye konuştu.

AA