Yeni Malatyaspor'a moral ziyareti!

Malatya Valisi Ulvi Saran ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'a moral ziyaretinde bulundu.

Yeni Malatyaspor'a moral ziyareti!
Yeni Malatyaspor'a moral ziyareti!
GİRİŞ 11.11.2011 17:41 GÜNCELLEME 11.11.2011 17:41

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenmanı izleyen Saran ve Çakır, kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ile görüştükten sonra futbolculara baklava ikram etti.

Vali Ulvi Saran, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'un çalışmalarını yerinde izlemek için tesislere geldiklerini belirterek, bir takım şanssızlıklar yaşansa da sezon sonunda başarılı olunacağına inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Çakır ise bu sezon iyi sonuçlar almasa bile her zaman takımın yanında olduklarını bildirdi.

Yeni Malatyaspor'un iyi bir ekip kurduğunu, ancak bazı şanssızlıklar nedeniyle başarısız sonuçlar aldığını ifade eden Çakır, şunları kaydetti:

''Futbolda şans da yanınızda olacak. Önemli olan iyi futbol oynanması, iyi bir ekip oluşturulması. Başarı da peşinden gelir. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu gayreti gösteriyorlar. Yapılan çalışmalarla iyi bir takım ortaya çıktı. Sonuçlar arzu ettiğimiz gibi olmasa da, biz her zaman takımımızın yanındayız. Futbolda galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik de var. Her zaman hedefimiz, iyi futbol oynamak ve galip gelmek. Güzel futbolu sonuçla taçlandırıp, takımı üst liglere taşımayı arzu ediyoruz. Biz de, arkadaşlarımız da bunun için çalışıyoruz. İyi sonuçlar alınacağını tahmin ediyoruz. Diyarbakırspor maçından en az iki farklı galibiyet istiyoruz.''

Kulüp Başkanı Katipoğlu da, geçen sene olduğu gibi bu sezon da bazı şanssızlıklar nedeniyle başarısız sonuçlar aldıklarına işaret ederek, ''Bu sene hedefe ulaşacağımızdan adımız gibi eminiz. Futbolculara ve teknik heyete sonuna kadar güveniyorum. Sayın Valimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.

Daha sonra Vali Saran ve Belediye Başkanı Çakır, antrenman sahasında kaleye şut attı.

Katipoğlu, Saran ve Çakır'a, üzerinde isimleri yazan birer forma hediye etti.