Gökçek, Ankaragücü'nün antremanında

Kamp çalışmalarının ikinci etabı için Hollanda'ya gidecek olan Sarı-Lacivertlileri, Ankara'daki son antrenmanında kulüp başkanı Ahmet Gökçek ve bir grup Ankaragücü taraftarı yalnız bırakmadı.

Gökçek, Ankaragücü'nün antremanında
Gökçek, Ankaragücü'nün antremanında
GİRİŞ 15.07.2011 14:27 GÜNCELLEME 15.07.2011 14:27

Kamp çalışmalarının ikinci etabı için Hollanda'ya gidecek olan Sarı-Lacivertlileri, Ankara'daki son antrenmanında kulüp başkanı Ahmet Gökçek ve bir grup Ankaragücü taraftarı yalnız bırakmadı. Başkan Gökçek 1,5 saat süren ve taraftarların da takip ettiği antrenmanı sonuna kadar izledi.

TARAFTARLARDAN UĞUR'A JEST

Yaklaşık 50 kadar Ankaragücü tarafı, antrenmana gelerek saha kenarına üzerinde 'Zeki+Çevik+AHLAKLI = UĞUR UÇAR' yazılı pankartı astı. Antrenmanı sonuna kadar takip eden grup, daha sonra takımı yanına çağırarak Teknik Direktör Mesut Bakkal'a, takım kaptanı Fatih Tekke'ye ve Uğur Uçar'a çiçek takdim etti.

TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞILDI

Güne çift idman sığdıran Sarı-Lacivertliler, Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktıkları antrenmanda 6'ya 2 pas organizasyonu, yarı sahada iki takım halinde taktik ağırlıklı pas çalışması ve yarı sahada kıran kırana geçen taktiğe yönelik çift kale maç yaptı. 1,5 saat süren çalışmalara Vittek katılmazken, Sestak, Umut, İlhan, Hürriyet, Güven ve Ümit ağırlık salonunda çalıştı.

Antrenmanın bir bölümüne katılan Melih Gökçek (Tita) daha sonra fizyoterapist eşliğinde çalışırken, hafif sakatlıkları bulunan Sapara, Theo, Murat ve Mikail ise takımdan ayrı düz koşu yaparak çalışmalarını tamamladı.

Yaptığı antrenmanla Ankara'daki çalışmalarını tamamlayan Ankaragücü, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gidecek.

KAYNAK: İHA