Fenerbahçeli futbolcular Umre yolcusu

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçeli futbolculardan bazıları Umre'ye gidecek.

Fenerbahçeli futbolcular Umre yolcusu
Fenerbahçeli futbolcular Umre yolcusu
GİRİŞ 10.06.2011 00:59 GÜNCELLEME 09.06.2011 17:31

Fenerbahçeli futbolcular Umre yolcusu

Yeni sezon hazırlıkları öncesinde kutsal toprakları ziyaret edecek olan futbolcular hazırlıklara gecikmeli olarak katılacak.

Edinilen bilgilere göre Gökhan Gönül, Uğur Boral ve Emre Belözoğlu, eşleri ve aile yakınları ile beraber Umre'ye gidecek. Bu oyuncular Haziran ayı sonunda Mekke'ye giderek, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın izniyle de yeni sezon hazırlıklarına gecikmeli katılacak.

Öte yandan futbolculardan Bekir İrtegün ise şu anda Umre ziyaretinde. Sarı-Lacivertli oyuncuların hep birlikte gitmek istedikleri ancak milli takımın kampı nedeniyle Emre ve Gökhan'ın işlemlerini gecikmeli yapabildikleri ve bazı vize işlemleri nedeniyle de Bekir ile beraber gidemedikleri, sonradan Umre'ye gidecekleri belirtildi.

KOCAMAN'DAN MİLLİ FUTBOLCULARA İZİN JESTİ

Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman, milli takımlarına gittiği için tatillerine geç başlayan oyuncularına 1 hafta izin verdi.

A Milli Takım'a giden Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Selçuk Şahin ve Emre Belözoğlu'nun dışında; Mamadou Niang, Issiar Dia, Miroslav Stoch, Joseph Yobo ve çiçeği burnunda transfer Emmanuel Emenike'yi de es geçmeyen Kocaman, bu oyunculara yeni sezon kampının 1 Temmuz'da başlayacak olmasına karşın 1 haftalık opsiyon tanıdı. Bu futbolcular direkt olarak 7 Temmuz'da başlayacak olan Topuk Yaylası kampında takıma katılacak.

(milliyet-Uğur Demirkırdı)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL