Türkiye Kupası Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta? Maç hangi kanaldan?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final ikinci mücadelesinde Galatasaray, Alanyaspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Çeyrek final ilk maçında deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olan Galatasaray taraftarı önünde Alanyaspor’u mağlup ederek yarı finale çıkmanın hesaplarını yapıyor. İşte heyecanla beklenen Galatasaray Alanyaspor maç saati...

Türkiye Kupası Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta? Maç hangi kanaldan?
Türkiye Kupası Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta? Maç hangi kanaldan?
GİRİŞ 12.02.2020 11:30 GÜNCELLEME 12.02.2020 11:31

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final ikinci mücadelesinde Galatasaray, Alanyaspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Çeyrek final ilk maçında deplasmanda rakibine 2-0 mağlup olan Galatasaray taraftarı önünde Alanyaspor ’u mağlup ederek yarı finale çıkmanın hesaplarını yapıyor. Fatih Terim yönetiminde ki sarı kırmızılı takım bu hafta sonu ligde oynadığı Kasımpaşa maçını kazanarak moral depoladı. Alanyaspor ise bu sezon yakaladığı ivmeyi devam ettiriyor. Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam eden Erol Bulut yönetiminde ki Alanyaspor, Galatasaray deplasmanından kayıpsız ayrılıp adını yarı finale yazdırmak istiyor. Türkiye Kupası’nda oynanacak çeyrek final ikinci tur karşılaşması ne zaman oynanacak? Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta başlıyor?

 

 

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

 

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde oynanacak Galatasaray Alanyaspor maçı  12 Şubat Çarşamba saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI DETAYLARI

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final oynamak isteyen Galatasaray ve Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Kupada sonuna kadar gitmeyi hedefleyen sarı kırmızılı ekibin Alanyaspor karşısında kazanmaktan başka çaresi yok. İlk karşılaşmada Bakasetas ve Junior Fernandes’in gollerine engel olamayan Galatasaray savunması ikinci karşılaşmada rakibin etkili ayaklarını durdurmayı planlıyor. Bu sezon oynadığı iç saha karşılaşmalarında rakiplerine oranla daha baskılı oynayan Galatasaray taraftarları önünde Alanyaspor’u kupada saf dışı bırakmanın yollarını arıyor. Alanyaspor’da ise yüzler gülüyor Süper Lig’de topladığı 39 puan ile sıralamada üç büyüklerin önünde yer alan turuncu yeşilli ekip Erol Bulut yönetiminde çıkışını sürdürüyor. Ligde yakaladığı havayı kupaya yansıtmak isteyen Alanyaspor’un hedefi Galatasaray’ı kupanın dışına iterek yarı finalde mücadele etmek. 

 

 

GALATASARAY ALANYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Adem Büyük

Alanyaspor: Marafona, Baiano, Caulker, Welinton, N’Sakala, Ceyhun Gülselam, Siopis, Efecan Karaca, Bakasetas, Junior Fernandes, Papiss Cisse

GALATASARAY’IN EN BÜYÜK KOZU EMRE AKBABA

Galatasaray’da uzun süreli sakatlığını atlatan ve yeşil sahalara dönen Emre Akbaba performansıyla teknik ekibin ve Fatih Terim’in yüzünü güldürüyor. Ligin ilk yarısında Belhanda ve Nzonzi’den istediği verimi alamayan Galatasaray Emre Akbaba’nın sahalara dönmesiyle skor üretmekte artık zorlanmıyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Rizespor karşısında attığı gol ile sahalara dönen milli futbolcu ligde oynadığı Denizlispor ve Konyaspor deplasmanlarını da boş geçmedi. Son olarak bu hafta sonu oynanan Kasımpaşa mücadelesinde Feghouli’nin attığı golün asistini yapan Akbaba, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final rövanş mücadelesinden önce Galatasaray’ın en önemli gol silahı olarak dikkat çekiyor.