Fenerbahçe Zenit maçını şifresiz veren kanallar! FB-Zenit...

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Rus ekip Zenit'in konuğu oluyor. İlk maçını 1-0 kazanan sarı-lacivertliler, deplasmandan da galip ayrılmak istiyor. Peki FB - Zenit maçını şifresiz (ücretsiz) veren kanallar hangileri?

Fenerbahçe Zenit maçını şifresiz veren kanallar! FB-Zenit...
Fenerbahçe Zenit maçını şifresiz veren kanallar! FB-Zenit...
GİRİŞ 21.02.2019 20:01 GÜNCELLEME 21.02.2019 20:01

İlk maçı Islam Slimani'nin golüyle 1-0 kazanan Fenerbahçe, rövanş maçında Zenit’in konuğu oluyor.  21 Şubat Perşembe günü (bugün) yapılacak olan karşılaşma 20.55’te başlayacak ve beIN Sports 1'den izlenebilecek. Fenerbahçe, ilk maçı 1-0 kazandığı için alacağı her galibiyet ve beraberlikte tur atlayacak. Bunun yanında Fenerbahçe, Zenit karşısında alacağı gollü tek farklı mağlubiyetlerde de tur atlayacak. Eğer 2 veya daha fazla skorla mağlup olması durumunda UEFA Avrupa Ligi'ne veda edecek. İşte Fenerbahçe Zenit maçını şifresiz (ücretsiz) veren kanallar...

 

FENERBAHÇE - ZENİT MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Fenerbahçe Zenit karşılaşması, Saint Petersburg’da 21 Şubat Perşembe günü 20.55’te başlayacak. Zenit - Fenerbahçe maçını şifresiz olarak izlemek isteyenler, Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan ücretsiz olarak izleyebilirler.

CBC Sport UYDUDAN NASIL İZLENİR?

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

 

Fenerbahçe, Zenit Maçına Hazır

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda  bu akşam Rusya'nın Zenit takımıyla oynayacağı ikinci maçın hazırlıklarını tamamladı.

Gazprom Arena'da teknik direktör yönetiminde ilk 15  dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma  hareketleriyle başladı. Futbolcular, daha sonra gruplara ayrılarak pas ve 5'e 2  top kapma çalışması yaptı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Zenit maçının taktiğinin  çalışıldığı öğrenildi.

Muhtemel 11

Slimani'nin gözden düşmesiyle birlikte forvet hattında Ayew'i kullanmayı düşünen teknik direktör Ersun Yanal, mücadele gücü yüksek Frey'e de zorlu deplasmanda görev vermeyi planlıyor. Orta alanı 3 kişiyle güçlü tutmak isteyen Yanal'ın takımı şu 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor:

"Harun, Şener, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, M. Topal, Jailson, Eljif, Moses, Frey, Ayew

''Rakibimizden Üstün Olmaya Çalışacağız''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA  Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında bu akşam karşılaşacakları Zenit'in güçlü  yönlerini bildiklerini belirterek, "Hızlı ve tempoda rakibimizden üstün olmaya çalışacağız." dedi.

Gazprom Arena'da düzenlenen basın toplantısına teknik direktör Yanal  ile oyuncusu Martin Skrtel katıldı.

Hem Fenerbahçe'nin hem de Zenit'in güçlü yönleri bulunduğunu belirten  Yanal, "İki takımın da güçlü yönlerini birbirlerine kabul ettirmeye çalışacağı  bir maç olacak. Hızlı oyun ve tempoda rakibimizden üstün olmaya çalışacağız." diye konuştu.

 Rusya ligine verilen aranın, Zenit'in tek dezavantajı olduğunu anlatan  Yanal, "İlk devresi 1-0 bizim lehimize kapandı ve bu avantajı korumak ve  rakibimizin güçlü yönlerini engellemeye çalışacağız. Özellikle maçın başındaki  oyun iştahımızı ve tempomuzu rakibe kabul ettirmek durumundayız." ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, girdikleri pozisyonları değerlendirmekte zorluk  çektiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Oynadığımız maçlardaki beceri oranına bakarsak, en kötü beceri  oranlarından bir tanesine sahibiz. Oyunun hücum bölgesine kadar getirilip, topun  kaleye atılması noktasına kadar herhangi bir sorun görünmüyor. Bu konuda bizden çok daha kötü takımların gol istatistiği bizden çok daha yüksek. Sorun topu içeri  sokmak. Bunun sayısını artırmak istiyoruz."

UEFA Avrupa Ligi'nin yüksek motivasyon gerektiren bir kulvar olduğuna  dikkati çeken Yanal, şunları kaydetti:

"Türkiye liginde şampiyonluk yarışını kovalamadığımızdan dolayı,  Avrupa'daki bu şansımızı devam ettirmek tabii ki çok büyük bir arzumuz.  Karşımızdaki rakip de güçlü bir takım, Rusya lideri. Biz de güçlü bir takımız ve  bu turu geçmek istiyoruz."

Skrtel'in Açıklamaları

Sarı-lacivertli takımın Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel, iyi  futbolla kazanmak istediklerini dile getirdi.

,Zenit'in kazanmak için her şeyi deneyeceğini bildiklerinin altını  çizen Skrtel, "'daki maçın ilk yarısında yaptığımızın aynısını yapmamız  gerekiyor. Aynı performansı göstermek istiyoruz çünkü o üst düzey bir performanstı. Bu akşam da aynısını yapmaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Daha önce Zenit takımında top koşturduğunu anımsatan 34 yaşındaki  futbolcu, "Benim için buraya geri dönmek her zaman güzel bir duygu çünkü burada  3,5 sene oynadım sadece güzel anılar var aklımda." yorumunu yaptı.

Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak: Bu akşam zorlu bir maç olacak

Zenit Teknik Direktörü Sergey Semak, bu akşam Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Zorlu bir maç olacak" dedi.

Gazprom Arena'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Semak, Fenerbahçe'nin maça eksik kadroyla çıkacağını vurgulayarak, "Fakat yine de oyun planımızı değiştirmeyeceğiz. Bu akşam agresif ve baskılı bir şekilde oynayarak ihtiyacımız olan skoru almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Rusya ekibinin teknik direktörü Semak, ilk maçta Fenerbahçe'nin ev sahibi olma avantajını iyi kullandığını dile getirerek, "Bu akşam oynayacağımız maçta da biz ev sahibi olmamızın avantajını kullanacağız. Fenerbahçe güçlü ve tecrübeli bir takım. Bu akşam ki maç zorlu geçecek" şeklinde konuştu.