Süper Lig maçları artık iki radyoda

Süper Lig maçlarının Radyo Naklen Yayın ihalesini de Digiturk kazandı. Turkcell Süper Lig maçları bundan sonra sadece 2 radyodan dinlenebilecek..

Süper Lig maçları artık iki radyoda
Süper Lig maçları artık iki radyoda
GİRİŞ 29.08.2007 00:38 GÜNCELLEME 29.08.2007 00:38
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig maçlarının radyo naklen yayın hakkını Çukurova Grubu'na bağlı Alem Radyo ve Televizyon Yayın A.Ş'nin kazandığını açıkladı.

Kapalı zarf usulü yapılan ihaleye Saran Group'un sahibi olduğu Tatlıses Radyo Televizyon ve Medya Hizmetleri A.Ş., Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu NTV Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş., Doğan Grubu'nun sahibi olduğu Radyo Kulübü Uluslararası Programlar A.Ş. ve Çukurova Grubu'nun sahibi olduğu Alem Radyo ve Televizyon Yayın A.Ş. katıldı.

Tatlıses Radyo Televizyon ve Medya Hizmetleri A.Ş. 2.057.500 $, NTV Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. 3.255.000 $, Radyo Kulübü Uluslararası Programlar A.Ş. 800.000 $, Alem Radyo ve Televizyon Yayın A.Ş. 3.500.000 $'lık teklifte bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun değerlendirmesi sonucunda, Turkcell Süper Lig maçlarının radyo naklen yayın hakkına ait ihaleyi, 3.500.000 $ ile en yüksek miktarı veren Çukurova Grubu'na ait Alem Radyo ve Televizyon Yayın A.Ş kazanmış oldu."

YORUMLAR 19
  • hakanhakan 16 yıl önce Şikayet Et
    ..... Milleti yıllarca sömürdüler maç yüzüne,insanlarımız kahve ve birahane köşelerinde maç yüzüne o pis havayı soludu.Artık radyolar içinde decoder ve kart alırız herhalde.Yaw bu radyolar türkiyenin heryerinde çekiyormu ki siz bu hakkı bu radyolara veriyorsunuz.Haluk ulusoy ve federasyonu spor sever insanları şifreli kanallara mahkum etti,adamlar zengin oldu maç yüzünden.Yazık bu insanlara.Türkiye de bir çok ülkenin ligleri açık kanalda yayınlanıyor ama bizim ligimiz şifreli kanallarda oynuyor.
    Cevapla
  • fbburmus 1907 16 yıl önce Şikayet Et
    İyiki varsın Süperlig. Bu slogan kime yarıyor acaba sömürülen futbolseverleremi yoksa ellerini ovarak ligin başlamasını bekleyen yayın kuruluşlarınamı yorum sizin. İyiki varsın Premier lig, İyiki varsın Bundesliga, İyiki varsın La Liga, İyiki varsın İtalia SeriA iyiki varsınız
    Cevapla
  • Erkan Durmuş 16 yıl önce Şikayet Et
    bu radyo keyfimiz vardı o da gitti. Kala kala radyodan maç dinleme keyfimiz kalmıştı. Onu da çok gördüler. Artık yayıncı kuruluşun insafına kaldık. Teknik açıdan yeterli mi? Tv\'de maç yayınları hiç yeterli değil. Bakalım radyo yayınlarının altından nasıl kalkıcaklar. Eline yüzüne bulaştırmasalar bari.
    Cevapla
  • Ömer GÜN 16 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu. Bence çok iyi oldu.Ama TRT de verse daha iyi olurdu.Gerçi iki radyoda diyor.Biri Alem FM, diğeri kim? Bir sürü kanalda adam TV başında arkada bir tribün sesi koymuşlar car car konuşuyorlar.Radyo Klas vardı bir de, orada Hayri Hiçler kendince yorum yapıp duruyordu.Fenerli olduğu için iki lafından biri Fener şöyle yapmalı böyle yapmalı,Zico çok kötü vs...Artık her kanalda ses kirliliği olmaz.
    Cevapla
  • peynirdereli 16 yıl önce Şikayet Et
    iyice soguduk. hafta sonu istedigim gibi maç seyrediyorum hangi ligi istersem onu türkiye ligininin skorlarını duyup gollerini seyredersem tamam gerisi it dalaşı gibi her kanalda cav cav cav dögüş var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle