Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle! Beinsports internetten takip etme...

Futbol severlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe Galatasaray maçı internetten donmadan nasıl izlenir? Türkiye'nin ve dünyanın en çok takip ettiği derbilerden biri olan Fenerbahçe Galatasaray maçını bedava izlemek mümkün mü? İşte şampiyonluk için en önemli maçlarda biri olan derbi ile ilgili tüm detaylar...

Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle! Beinsports internetten takip etme...
Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izle! Beinsports internetten takip etme...
GİRİŞ 17.03.2018 19:59 GÜNCELLEME 17.03.2018 19:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

17 Mart cumartesi günü itibariyle Fenerbahçe Galatasaray maçı Beinsports'dan naklen yayınlanacak. Futbol severlerin heyecanla izleyeceği Fenerbahçe Galatasaray maçı internetten canlı izlenebilecek mi? Özellikle dışarıda olan ve maçı izleyemeyen futbol severler bu sorunun yanıtını arıyor.

Şampiyonluk için en önemli karşılaşmalardan biri olan Türkiye ve dünyanın en çok takip ettiği derbi olan Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı takip etmek için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

 

Fenerbahçe Galatasaray maçı skor ve canlı takip için tıklayınız

Peki Fenerbahçe Galatasaray maç internetten nasıl izlenir? İnternetten veren yabancı kanallar belli oldu.  İşte Fenerbahçe Galatasaray derbi maçını şifresiz vermesi beklenen yabancı kanallar listesi;

beIN SPORTS 1, A Sport, netspor, Justin TV, beIN Sports France 2 / HD beIN Sports MENA HD 8, Justin TV, beIN SPORTS 2, A Sport beIN Sports France 2 / HD, 1TV (georgia) 5 SPORT SD / 5 SPORT HD AzTV (azerbaijan) beIN Sports España / HD beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 2 / HD bTV Action / HD Canal France / HD Canal Poland / HD Canal Sport 2 Afrique Club RTL Cosmote Sport 2 HD Dolce Sport 1 / HD Dolce Sport 5 ERT 1,Bein Sports France 2, A+ Sport, Bein Sports max 4 hd, E5Haber HD, SportKlub 3 Crotia, SportKlub 3 Serbia, SportKlub 3 Slovenia.

Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz izlenir mi?

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı Digitürk Play üzerinden alınan tek maçlar aracılığı ile internetten canlı izlenebilir. Acak yasa dışı yollar ile izlenen maçlar suç kapsamına girmektedir.

fenerbahçe-galatasaray

Periscope Fenerbahçe Galatasaray maçı izle

Özellikle sosyal medya platformu olan Persicope Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı yayın bağlantısıyla kullanıcılar tarafından verilecek. Ama bir konuyu hatırlatmada fayda var ki oda bu tarz yayınların yasal olmadığı ve donma sorunuyla karşılaşıldığı. Fakat yine de evinde beİN SPORTS üyeliği olmayan futbol severler Fenerbahçe Galatasaray maçını Persicope canlı yayını ile internetten kolayca izleyebilir.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

STAT: Ülker Stadı
HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS 1

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao 

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

YORUMLAR 1
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba
    Cevapla