Vagner Love kimdir? Kaç yaşındadır? Futbol kariyeri...

Süper Lig’in 2. yarısına hızlı başlayan Beşiktaş’ın gündeminde Brezilyalı Forvet Vagner Love yer alıyor. Vagner Love ile anlaşan fakat Alanyaspor ile bonservis konusunda pazarlığa oturan Beşiktaş rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor. Peki Vagner Love kimdir?

Vagner Love kimdir? Kaç yaşındadır? Futbol kariyeri...
Vagner Love kimdir? Kaç yaşındadır? Futbol kariyeri...
GİRİŞ 30.01.2018 14:31 GÜNCELLEME 30.01.2018 14:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın tecrübeli forveti Cenk Tosun’un gidişinden sonra siyah beyazlı yönetim gözünü Vagner Love’a dikti. Alanyaspor golcüsü olan Love yaptığı açıklamada ‘’kulübümle anlaşırsanız seve seve Beşiktaş forması giyerim’’ dedi. Breziyalı oyuncu ile anlaşan Beşiktaş yönetimi, Alanyaspor ile masaya oturdu. Alanyaspor, Vagner Love’un bonservisi için 4 milyon euro isterken, siyah beyazlı ekip 2 milyon euro seviyelerine çekmeye çalışıyor. Beşiktaş yönetimi pazarlığın bu hafta içerisinde bitirmeyi planlıyor. Vagner Love kimdir? Vagner Love Beşiktaş’ transfer olacak mı? İşte Vagner Love hakkında merak edilenler...

‘’VAGNER LOVE KENDİNİ İSPATLAMIŞ BİR FUTBOLCU’’

 

 

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, forvet transferi için başkan Fikret Orman ve ekibinin çalışmalara devam ettiğini söyledi.

Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Vagner Love ve Samuel Eto’o ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, "Fikret Orman, Umut Güner ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu her gün listelerindeki oyuncularla görüşmeler yapıyor. Şartlar uygun olursa transfer yapılır. Eto’o konusu yazılıyor ama bunu sadece gazetelerden okuyorum. Öyle bir temas olduğunu hiç duymadım. ‘’Vagner Love beğendiğim bir oyuncu’’. Ligi tanıyor, kendini ispatlamış bir futbolcu. Love’ın attığı goller, takımına yaptığı katkı ortada." dedi.

VAGNER LOVE KİMDİR?

Vagner Love 1984 yılında Brezilya Rio de Janeiro’da dünyaya gelmiştir. Palmeiras takımı ile  profesyonel futbol hayatına adım atan Brezilyalı forvet Vagner Love, oynadığı iki sezon boyunca 42 maçta 27 gol attı. 2004 yılında Rusya ekiplerinde CSKA Moskova takımına 6.20 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuş ve 5 sezon forma giymiştir. Yıldızı Rus takımında parlayan Love, 2013 yılına kadar 158 maça çıkarak 79 gol atmıştır. Moskova’da iki lig, 5 Rusya Kupası ve 3 Rusya Süper Kupası kazanan oyuncu 2005 yılında bu takımla UEFA Kupası’nı kazandı.  Ardından kiralık olarak Palmeiras, Flamengo takımlarında oynamış 2013 yılında SD Luneng takımı ile anlaşmıştır. 2 sezon sonra Corinthians takımına 2016 yılında Monaco ardından Alanyaspor takımına transfer olmuştur. Bugüne kadar 25 kez Brezilya Milli Takım formasını giyen Vogner Love 9 gol atmıştır. 2008 yılında Marta de Souza ile evlenmiş ve 2011 yılında boşanmıştır. 2014 yılında ise Lucilene Pires ile evlenmiştir. Bu evliliğinden bir kızı vardır.

YORUMLAR 1
  • idris köseoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    34 yaşındaki adama 4 milyon bonservis parası çok .
    Cevapla