12 Ocak Beşiktaş transfer haberleri! Son dakika transfer gelişmeleri

Transfer döneminde olan Beşiktaş’ın hedefi, Cenk Tosun’un yerine yeni bir forvet almak. Beşiktaş taraftarı gözlerini son dakika haberlerine çevirdi. Peki Beşiktaş kadrosuna kimleri dahil edecek? İşte Beşiktaş’ın en önemli transfer haberleri…

12 Ocak Beşiktaş transfer haberleri! Son dakika transfer gelişmeleri
12 Ocak Beşiktaş transfer haberleri! Son dakika transfer gelişmeleri
GİRİŞ 12.01.2018 10:10 GÜNCELLEME 12.01.2018 10:10

Son dönemlerde adı yeni transferlerle anılan Beşiktaş cephesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip Cenk Tosun’u verdikten sonra kadrosuna  yeni bir oyuncu dahil etmenin peşinde. Adı Fellaini ve Giroud ile anılan siyah-beyazlı takımda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Peki Beşiktaş’ın transfer edeceği yeni isimler belli oldu mu? Detaylar haberimizde...

Cenk Tosun'un Türkiye'nin transfer rekorunu kırarak Everton'a satan Beşiktaş, gözünü dünyaca ünlü yıldız Zlatan İbrahimovic'e dikti. İtalya'da çıkan haberlere göre Beşiktaş yönetimi, Manchester United'ın İsveçli yıldızı İbrahimovic'in menajeri Mino Raiola ile görüştü. Bu sezon yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle 7 maçta forma giyip 1 gol atabilen yıldız futbolcunun İngiltere'den ayrılacağının konuşulduğu bugünlerde Beşiktaş'ın bu girişimi futbol dünyasında bomba etkisi yarattı.

BEŞİKTAŞ'TAN İBRAHİMOVİÇ BOMBASI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı yönetimin Cenk'in yerine dünya standartlarında bir oyuncu almak istediğini vurgulayan İtalyan medyası, siyah-beyazlı takımın İbrahimovic için nabız yokladığını ileri sürdü. Kulübe yakın kaynaklar da Beşiktaşlı yöneticiler ile Raiola arasında bir görüşme olduğunu doğruladı. Beşiktaş yönetiminin, Mino Raiola'ya kulübün projelerini ve hedeflerini aktardığı bildirildi.Golcüsü Cenk Tosun'u Everton'a gönderen Beşiktaş, forvet hattına takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor.

Tuttomercato'da yer alan habere göre Beşiktaş, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmek için nabız yokladı.

Siyah Beyazlılar'ın transfer görüşmelerini gerçekleştirmek için Zlatan'ın menajeri Mino Raiola ile temasa geçtiği öğrenildi..

BEŞİKTAŞ MANDZUKİC'İN PEŞİNDE!

Beşiktaş'ta Mandzukic defteri kapanmıyor... Hırvat golcüye daha önce talip olan ancak ret yanıtı alan Beşiktaş'ın bir kez daha girişimlere başladığı ileri sürüldü. İddianı kaynağı ise İtalyan medyası oldu. Çizme basını, siyah-beyazlı yönetimin tecrübeli golcüyü kadroya katmak için 2. kez girişimlere başladığını yazdı. vida çağrı yapmıştı Haberde Juventuslu idarecilerin bu transfere sıcak bakmadığının altı çizilirken, "Ancak Türkler yine de bu transfer konusunda oldukça istekli" yorumu yapıldı. Beşiktaş'ın yaz aylarında da Madzukic'i istediği belirtilen haberde "Beşiktaş işi bu kez bitirebilir mi" ifadesi kullanıldı ve siyah-beyazlı takımda forma giyen Mitrovic ile son olarak Vida'nın Beşiktaş'a gelmesinin oyuncunun tercihini etkileyebileceği dile getirildi. Ara dönemde Beşiktaş'a gelen Vida, vatandaşı Mandzukic'e 'Come to Beşiktaş' çağrısı yapmıştı..

GIROUD'UN MENAJERİNDEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Arsenal ile olan sözleşmesi 2019'un haziran ayında sona erecek Olivier Giroud'nun adı bir süredir Beşiktaş ile birlikte anılıyordu.

Fransız santrforun menajeri Michael Manuello ise Le Figaro gazetesine verdiği demeçte oyuncusunun transfer süreciyle ilgili konuşurken Siyah Beyazlılar'ı üzecek açıklamalarda bulundu.

Manuello, Giroud'nun Beşiktaş'a gidip gitmeyeceğiyle ilgili soruya "Açıkçası Giroud, ne Beşiktaş ne de Çin kulüplerinin teklifleriyle ilgileniyor." yanıtını verdi.

31 yaşındaki oyuncunun menajeri, "Giroud henüz emeklilik yaşına gelmiş değil. Bu yüzden öncelikli olarak parayı düşünmüyor." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

SON DAKİKA FORVET ADAYI: GAMEIRO

Siyah-beyazlı ekibin, Costa’nın dönüşü nedeniyle İspanyol ekibinden ayrılması gündeme gelen Kevin Gameiro’yu sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğü ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, Kızılyıldız’da oynayan Ganalı golcü Richmond Boakye’ye gözlerini dikti. Everton’a gönderilen Cenk Tosun’un boşluğunu doldurmak için gece gündüz çalışan Beşiktaş Yönetimi, Kanadalı golcü Cyle Larin’in ardından Atletico Madrid’de forma giyen Kevin Gameiro’yu da gündemine aldı.

İspanyol kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Fransız golcünün, Diego Costa’nın geri dönüşü nedeniyle başka bir takıma kiralık gidebileceği ortaya çıktı. Bonservis bedeli yaklaşık 20 milyon euro olan Gameiro’yu sezon sonuna kadar kiralamayı planlayan siyah-beyazlıların, yetenekli oyuncunun transfer koşullarını araştırmaya başladıkları aktarıldı. Atletico Madrid, Gameiro’yu 2016’da 30 milyon euro karşılığında Sevilla’dan transfer etmişti. Transferde birçok golcüyle temas kuran Beşiktaş’ın, Kızılyıldız’da top koşturan Ganalı forvet Richmond Boakye ile de ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi.

QUARESMA’NIN PEŞİNDELER!

Portekizli yıldız için Beşiktaş'a 15 milyon vermeye hazır olan Çin kulübü, Quaresma'ya da senelik 7 milyon Euro teklifte bulunduğu iddia edildi.

Yönetim gelen teklife sıcak bakarken, 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Ricardo Quaresma ise Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediği belirtildi. Siyah beyazlı forma ile bu sezon 23 karşılaşmaya çıkan Quaresma 2 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

CYLE LARIN BEŞİKTAŞ'TA

Doğum tarihi: 17 Nisan 1995

Doğduğu il: Brampton, Ontario (Kanada)

Boyu: 1,88 m

Uyruğu: Kanada / Jamaika

Mevki: Forvet - Santrafor

Ayak: Sağ ayak

Güncel piyasa değeri: 3,50 milyon €

Performans: 89 maç 44 gol 8 asist

Beşiktaş'ın Orlando City'den Kanadalı golcü Cyle Larin ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi. Oyuncuya bonservis ödenmeyeceği öne sürüldü ancak oyuncunun sözleşmesi 31 Aralık 2018'de bittiği için bonservis söz konusu. 3,5 milyon euro'dan söz ediliyor. Larin'in yıllık ücreti 1,5 milyon euro olacak. 22 yaşındaki golcünün İstanbul'a gelerek sözleşme imzalaması ve Çarşamba günü Antalya kampına katılması bekleniyor. Öte yandan ABD'den ise bizim bu görüşmeden haberimiz yok açıklaması geldi. Larin'in yanı sıra Demba Ba'nın da transfer edileceği öne sürülüyor.

Basın toplantısında yeni sözleşmenin yakında borsaya bildirileceği müjdesini veren Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'a Milan'ın talip olduğu iddia edildi.