Sow'dan Fransız basınına terör tepkisi!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Moussa Sow, İstanbul'daki saldırıya duyarsız kalan Fransız basınına tepki gösterdi.

Sow'dan Fransız basınına terör tepkisi!
Sow'dan Fransız basınına terör tepkisi!
GİRİŞ 30.06.2016 11:01 GÜNCELLEME 30.06.2016 11:01
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fransa'daki Le Parisien gazetesinin İstanbul'daki saldırıyı tek cümle ile geçiştirmesine sinirlenen Moussa Sow, gazetenin Avrupa'nın diğer ülkelerindeki terör saldırılarını tam sayfa manşete taşıdığına dikkat çekti.
 
Fransız basınının duyarsızlığı karşısında tepkisini 'Şaşırmadım!!!' şeklinde gösteren Senegalli Moussa Sow'un Fransız vatandaşlığı da bulunuyor.

YORUMLAR 20
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Musa sov'a helal olsun. Din kardeşliği böyle bir şeydir. Rengi başka, ırkı başka, milleti ve cibilliyeti başka olabilir. Amerikadan, Afrikadan ya da Asya ve Avrupadan olabilirsiniz, önemli değil. Ama kardeşlik yakınlığında bir hissiyatınız var ise, tüm uzaklıklar ortadan kalkar, yok olur. Sadece kardeşiz diyebilirsiniz ve belki farkında olmadan aynı ifadeleri kullanır olursunuz. Şimdi soralım; bizde ki cumcum veya gözce gastesi mi bizdendir, yoksa Musa Sow mu bizimdir? Verdiği mesajı bi daha okuyun anlaşılacaktır. Bizde ki yabancılaşmış yerlileri Allah layık olduklarıyla islah eylesin. Musa kardeşimize de yardım eylesin! Allah ondan razı olsun!
    Cevapla
  • mustafa s 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bir karar verin türkiyede gazeteye acı resimleri basanlara türkiyeyi güvensiz bir yer gösteriyor diyorsunuz adamlar fıransada gazeteye basmıyor olanlara ilgisiz diyorsunuz. Hayatta en güzel şey omurgalı olmak..
    Cevapla
  • mustafa s 7 yıl önce Şikayet Et
    omurgasızlık nerede?
    Cevapla
  • Danismend 7 yıl önce Şikayet Et
    Sence yaptigin su yorumun omurgasi var mi?
    Cevapla
  • doğrucu 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kafirlerin ne mal olduğunu herkes biliyor da bir tek içimizdeki gevur özentisi müfanık müşrik ve kafirler bilmiyor
    Cevapla
  • Yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Fransızlara kızmıyorum içimizde Cumhuriyet ve yanında finosu oldukça. Adam olmak böyle birşey Mousa Sow kardeş. Bil ki Vatan haini olmayan, cenazeler üzerinden menfaat elde etmeye çalışamayan her Türk senin kardeşindir. Diğerleri zaten fransızların kardeşi de değil KÖPEĞİ olmuşlardır.
    Cevapla
  • ahii 7 yıl önce Şikayet Et
    çünkü saldırıyı düzenleyen örgütün ipleri bu adamların elinde örgüt eylemlerinin 100 de 90 ını müslüman ülkere karşı yapıyor. sözde örgütün en büyük düşmanı israil ve abd o taraflara karşıhiçbir eylemleri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle