Martin Skrtel 'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe’nin transfer döneminde uzun süredir ilgilendiği Martin Skrtel ile ilgili ilginç gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

Martin Skrtel 'den Fenerbahçe'ye kötü haber
Martin Skrtel 'den Fenerbahçe'ye kötü haber
GİRİŞ 20.06.2016 09:58 GÜNCELLEME 20.06.2016 09:59

İlk şoku, futbolu bırakan Agger’le yaşayan Sarı­ Lacivertliler, Skrtel'den de kötü haber aldı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin daha önce ilgilendiği Agger'in futbolu bırakması üzerine transferi için yöneldiği Skrtel'den de kötü haber geldi. Fenerbahçe’nin transfer döneminde uzun süredir ilgilendiği Martin Skrtel ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor.

İlk önce Skrtel’i Roma’nın kadrosuna kattığı iddia edildi. İtalyan basınında çıkan haberlerde, Roma’nın Slovak savunmacıyla 3 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Çıkan haberlerin ardından kişisel instagram hesabından bir açıklama yayınlayan 31 yaşındaki stoper, henüz bir karar vermediğini aktardı.

Beklenen açıklama Skrtel'den geldi!

EURO 2016’da bugün oynayacağı İngiltere maçını düşündüğü kaydeden Skrtel, transfer iddilarına değinerek, şu ifadeleri kullandı:

Skrtel; "Benim geleceğimle ilgili birçok spekülasyon bulunmakta. Henüz net bir karar vermiş değilim geleceğimle ilgili. Ben şu anda İngiltere maçı için hazırlanıyorum. Tamamen EURO 2016’ya konsantre oldum ve Slovakya ile turnuvaya devam ediyorum. Bütün bu transfer konularını EURO 2016 sonrası karara bağlayacağım."