Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman: Galatasaray Çaykur Rizespor Türkiye Kupası maçı hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de facia bir sezon geçiren ve Avrupa kupalarındaki cezasını bu yıl Türkiye Kupasını alarak bu yıl aradan çıkarma yoluyla teselli arayan Galatasaray, Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında karşı karşıya geliyor. İlk maçı deplasmanda 3-1 gibi çok avantajlı bir skorla kazanan Galatasaray, Türk Telekom Arena'ya oldukça rahat çıkacak. Peki Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman? Galatasaray Çaykur Rizespor Türkiye Kupası maçı hangi kanalda yayınlanacak ? Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta? İşte tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman: Galatasaray Çaykur Rizespor Türkiye Kupası maçı hangi kanalda?
Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman: Galatasaray Çaykur Rizespor Türkiye Kupası maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 02.05.2016 15:01 GÜNCELLEME 02.05.2016 15:02

Bu sezon ligde bir hayli zor günler geçiren, kaçınılmaz olarak kendine yakışmayan sıralarda yer alan Galatasaray, en azından bu hüsran sezonda bir nebze de olsa teselli bulmak ve taraftarıyla yıldızını barıştırma peşinde.Bu nedenle yaralı aslan Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılamasına pür dikkat kesiler olası kötü ihtimalleri devre dışı bırakmak için her türlü hazırlıklığa başladı.İlk maçta avantajlı bir skor elde eden Galatasaray bunun verdiği psikolojik rehaveti yenip taraftarına final heyecanı yaşatmak istiyor. Peki Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hangi gün?, Galatasaray Çaykur Rizespor Türkiye Kupası maçı hangi kanalda?, tüm ayrıntılar haber7.com farkıyla sizlerle.

GALATASARAY ÇAYKURRİZESPOR HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Türk Telekom Arena Stadında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. 4 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45'te başlayacak mücadele, ATV ekranlarından yayınlanacak.

4 Mayıs 2016 Çarşamba

SAAT: 20.45

STAT: Türk Telekom Arena Stadı

HAKEMLER: Açıklanmadı

GALATASARAY: Fernando Muslera, Lionel Carole, Koray Günter, Semih Kaya, Osman Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Lukas Podolski, 
Yedekler: Cenk Gönen, Umut Bulut, Jose Rodriguez, Martin Linnes, Olcan Adın, Volkan Pala

ÇAYKUR RİZESPOR: Charles Itadje, Dhurgham Ismael, Godfrey Oboabona, Ousmane Viera, Orhan Ovacıklı, Ludovic Sylvestre, Murat Duruer, Mehmet Akyüz, Deniz Kadah, Ahmet İlhan Özek, Teddy Chevalier 
Yedekler: Gökhan Akkan, Ümit Kurt, Robin Yalçın, Sercan Kaya, Ümit Korkmaz, Patryk Tuszynzski

YAYIN: ATV

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Çaykur Didi Stadında oynanan mücadelede Emre Çolak ve Yasin Öztekin'in golleriyle maçta 2-0'lık üstünlüğü yakalayan sarı kırmızılı ekip, Ahmet İlhan Özek'in golüne engel olamadı. Maç sonuna kadar 2-1'lik üstünlüğü koruyan Galatasaray'da sahneye Lukas Podolski çıktı ve maçın skorunu 3-1 yaparak final adına büyük bir eşiği geçti.

SNEİJDER DÖNÜYOR!

 Sakatlıyla sebebiyle bir süredir forma giyemeyen Galatasaray’ın en büyük silahlarından olan Sneijder Çaykur Rizespor maçıyla sahalara geri dönüyor. Yıldız futbolcu, Hollanda formasıyla oynadığı maçta sakatlanmış, Fenerbahçe derbisinde fedakârlık yapınca, geri dönüş süreci daha da uzamıştı. 

TT Arena’daki maça 3-1’in avantajıyla çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, taraftarla yeniden buluşmaya hazırlanan Sneijder’in dönüşü, teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Yıldız futbolcu, Hollanda formasıyla oynadığı maçta sakatlanmış, Fenerbahçe derbisinde fedakârlık yapınca, geri dönüş süreci daha da uzamıştı.

TEK EKSİK CHEDJOU

Çaykur Rize maçı öncesi Galatasaray’da tek eksik Chedjou. Kamerunlu futbolcunun sakatlığı devam ediyor ve takıma katılması biraz daha zaman alacak. Chedjou dışında eksik kalmaması ise Aslan’a nefes aldırmış durumda.

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR TÜRKİYE KUPASI MAÇINA BİLENİYOR

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen sarı-kırmızılıların antrenmanı ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapılırken, antrenmanın ana bölümünde ise sekize sekiz çift kale maç gerçekleştirildi. Antrenman orta ve sonuçlandırma çalışmasının ardından tamamlandı.
Antrenmanda Semih Kaya, takımla birlikte çalışmalara katılırken, Bilal Kısa kendisine hazırlanan özel program dahilinde takımdan ayrı kuvvete dayalı bir çalışma yaptı. Wesley Sneijder, takımdan ayrı dayanıklılığa ve kondisyona dayalı özel bir idman gerçekleştirdi. Aurelien Chedjou ise tedavisinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.
Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

MUSLERA SATILIYOR MU?

Galatasaray yönetiminin, Bruma ve Telles’te yaşadığı sıkıntı nedeniyle sezon sonunda Fernando Muslera’yı satabileceği söyleniyor.
Bruma ve Telles’ten beklenen gelir hayal olunca, Galatasaray yönetimi de çareyi eldeki değeri yüksek ve Avrupa’dan talibi olan futbolcuları elden çıkartmakta buldu. Bu isimlerin başında bonservisinden 20-25 milyon Euro beklenen Fernando Muslera bulunuyor. Yönetim başta Manchester United’ın ilgilendiği Uruguaylı’yı bu rakamlara satarak transfer yapabilmek için gelir yaratmak istiyor. Sneijder’in 7.5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi, Hollandalı yıldızın satışını da kolaylaştırıyor.


MUSLERA PARASIYLA FORVET

Muslera’nın iyi bir bonservis bedeline satılması halinde yönetim Trabzon ile ipleri koparma noktasına gelen Onur Kıvrak’a yönelecek. Muslera’dan 20 milyon Euro’dan fazla bir gelir bekleyen yönetim, Onur Kıvrak’ın yanı sıra dünya çapında bir golcü daha alarak Burak’tan boşalan forvet sıkıntısını ortadan kaldıracak.