Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Topçu:

"Takıma yakışan oyuncuyu bulduğumuz an her bölgeye transfer yapabiliriz, bir forvet eksiğimiz gözüküyor bir de alternatif kaleci almak istiyoruz"

Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Topçu:
Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Topçu:
GİRİŞ 09.08.2015 13:20 GÜNCELLEME 09.08.2015 13:20

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Seçkin Topçu, forvet oyuncu eksikliklerinin bulunduğunu belirterek, "Takıma yakışan oyuncuyu bulduğumuz an her bölgeye transfer yapabiliriz" dedi.

Topçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılzahamam'da devam eden yeni sezon hazırlıklarının verimli geçtiğini ilk hazırlık maçında Pendikspor'u 1-0 yendikleri maçta, takımın performansından memnun olduklarını söyledi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Topçu, takımın acil bir transfer ihtiyacının olmadığına dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Yeni bir takım oluşturduk, taşlar yavaş yavaş yerine oturacak. Pendikspor maçını kazandık ancak kaybetseydik de bizim için ölçü olmayacaktı. Hazırlık maçları sadece ne yapmamız gerektiğini gösteren maçlar. Takıma yakışan oyuncuyu bulduğumuz an her bölgeye transfer yapabiliriz. Ama şu an için bir forvet eksiğimiz gözüküyor. Bu bölgeye oyuncu bir alacağız ayrıca alternatif olması için bir de kaleci almak istiyoruz." 

KAYNAK: AA