Maçın ardından

Antalyaspor teknik sorumlusu Göksu: - "Adana'da oynayacağımız maç 0-0 başlayacak. Orada da eğer bir gol bulursak, o zaman final oynamaya hak kazanacağız"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 29.05.2015 00:43 GÜNCELLEME 29.05.2015 00:43

PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Adana Demirspor'u 3-0 mağlup eden Antalyaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Adana'da oynayacağımız maç 0-0 başlayacak. Orada da eğer bir gol bulursak, o zaman final oynamaya hak kazanacağız" dedi.

Göksu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, güzel oyundan dolayı kutladığı futbolcularının bu işe inandıklarını söyledi.

Karşılaşma öncesinde futbolcularının "Final oynayacağız ve Süper Lig'e çıkacağız" dediğini aktaran Göksu, şöyle konuştu:

"Futbol ciddi bir oyun. 3-0 net ve güzel bir galibiyet ama bunu unutacağız. Pazartesi Adana'da oynayacağımız maç 0-0 başlayacak. Orada da eğer bir gol bulursak, o zaman final oynamaya hak kazanacağız."

Göksu, taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Adana'da da takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

Adana Demirspor cephesi-

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise böyle bir müsabakada böyle bir sonuçla kaybettikleri için üzgün olduğunu vurgulayarak, bu sonucun teslim olacakları anlamına gelmediğini söyledi.

Karaman, şunları kaydetti:

"Adana'da oynayacağımız müsabakada, durumu lehimize çevirme anlamında ne yapmamız gerekiyorsa sonuna kadar o mücadeleyi göstereceğiz. Evet maç kaybettik ama teslim olmadık. Bu skoru hak eden bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Girdiğimiz pozisyonlar var. Tartışılan pozisyonlar var. Maçın hemen sonrasında bunları tartışmayı da çok doğru bulmuyorum. İzleyeceğiz, değerlendireceğiz. Hakem adına umut ediyorum ki verdiği kararlar doğru kararlardır. Yoksa üzülürüm. Onun adına da üzülürüm. Camiam adına da üzülürüm. Ama teslim olmayacağız. Bunun altını kalın bir çizgiyle çizerek bir kez daha hatırlatıyorum."

KAYNAK: AA