Maçın ardından

Orduspor Teknik Direktörü Özcan: "Puan veya puanlar almak istediğimiz bir müsabakaydı"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 19.04.2015 18:15 GÜNCELLEME 19.04.2015 18:15

PTT 1. Lig'de sahasında Adana Demirspor'a 6-0 yenilen Orduspor'da teknik direktör Hüseyin Özcan, "Puan veya puanlar almak istediğimiz bir müsabakaydı. Ancak yediğimiz üçüncü golün ardından oyundan iyice düştük" dedi.

Özcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuna iyi başladıklarını ancak devamında şansız goller yediklerini söyledi. Özellikle maçın ikinci devresinin başlarında yedikleri golle oyundan iyice düştüklerini anlatan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Puan veya puanlar almak istediğimiz bir müsabakaydı. Bu düşünceyle maça çıktık. Aslında ilk golü yediğimiz dakikaya kadar da oyuna ortak olmayı başardık. Ancak hemen ardından adam paylaşımını iyi yapamayarak ikinci golü kalemizde gördük. İkinci yarıya iyi başladık, bir topumuz direkten döndü. Ancak işte her zaman söylediğimiz gibi yediğimiz üçüncü golün ardından oyundan iyice düştük. Buna bir türlü çözüm bulmadık. Zaten çözüm bulursak belli bir mesafe almış olacağız."

Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise rakiplerinin genç oyunculardan kurulu bir takım olduğuna dikkati çekti.

Orduspor'un içerisinde bulunduğu durumun genç oyuncular için umut olabileceğini vurgulayan Karaman, "Tabi gönül Orduspor'un içinde bulunduğu bu durumu arzu etmez. Ancak her durum kendi içerisinde bazı fırsatlar taşıyor. Genç kardeşlerimiz bu fırsattan yararlanarak Orduspor'da forma giyme şansı yakalıyorlar. Kendi adlarına bu durumu değerlendirmeye çalışacaklardır" diye konuştu.

Karaman, oyuncularının futbol adına ortaya koydukları ciddiyetten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Ligin bitimine sayılı haftalar kala aradaki puan farkını açmak, hatta başarabilirsek biraz daha artırmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL