Ezinespor'da altyapı hazırlıkları

Ccedil;anakkale 1. Amatör Küme takımlarından Ezinespor’da altyapı çalışmaları devam ediyor.

Ezinespor'da altyapı hazırlıkları
Ezinespor'da altyapı hazırlıkları
GİRİŞ 18.04.2015 14:10 GÜNCELLEME 18.04.2015 14:10

Ezinespor, 23-24 Mayıs'ta başlayacak U-11 ve U-12 ligleri öncesi altyapı çalışmalarını Ayvacıkspor Sahası'nda sürdürdü.

Teknik Sorumlu Deniz Gezer yönetiminde gerçekleşen çalışma, sporcuların ısınma ve kondisyon hareketlerinin ardından çift kale maçla sona erdi.

Gezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 sporcuyla geçen yıl eylül ayından bu yana çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Lige, U-11 ve U-12 olarak iki takım halinde katıldıklarını ifade eden Gezer, "Faydalı ve güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Başkanımız ve yönetimimiz gerekli olan her destek ve imkanı bize sundular. Şunun farkındayız ki altyapıya verilen önem Ezinesporun geleceğinin teminatıdır. Çalışmalarımızı bu bilinç içerisinde gerçekleştirmekteyiz. İnanıyoruz ki bu sporcularımız gelecekte Ezinespor'un A Takım kadrosunu oluşturacaktır. 23-24 Mayıs'ta başlayacak U-11 ve U-12 lig müsabakalarına tüm sporsever halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Ezinespor Kulübü Başkanı Mehmet Akyün ise şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz tarihten bu yana yönetimdeki arkadaşlarımızla gelecekte A Takım kadromuzun temelini oluşturacak şimdiki minik sporcularımızı Ezinespor'a kazandırmak için mücadele verdik. Şu an U-11 ve U-12 liglerinde mücadele edecek takımlarımızı oluşturduk ve geçtiğimiz seneden bu yana da altyapı çalışmalarımız teknik sorumlumuzun nezaretinde devam ediyor. Bu sene iki takım halinde U-11 ve U-12 liginde mücadele edeceğiz. Bizleri geçtiğimiz sezon yalnız bırakmayan vefakar ve cefakar Ezinespor taraftarını ve sporseverlerini Çanakkale’de yapılacak maçlarımıza bekliyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL