Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:

"Adana Demirspor maçından alacağımız 3 puan, çıkışımızın başlangıcı olacak"

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:
Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu:
GİRİŞ 31.01.2015 16:59 GÜNCELLEME 31.01.2015 16:59

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Adana Demirspor maçından alacakları 3 puanın, çıkışlarının başlangıcı olacağını söyledi.

Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazartesi günü Denizli Atatürk Stadında Adana Demirspor'la yapacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Ligin alt sıralarından bir an önce kurtulmak için galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade eden Kıbrıslıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu ligde herkes birbirini yenebilir. Adana Demirspor ligin güçlü ekiplerinden fakat biz de kaliteli futbolculardan oluşan bir takımız. Seyir zevki yüksek bir maç olacak. Geçen hafta Samsunspor maçında ikinci yarıda oynadığımız futbolu oynar isek, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılırız. Adana Demirspor maçından alacağımız 3 puan, çıkışımızın başlangıcı olacak."

Transfer çalışmaları

Teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda Antalyaspor'dan Serkan Atak ve Hüseyin Atalay ile sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Kıbrıslıoğlu, takıma faydalı olacak oyuncular transfer etme yönünde transfer komitesinin birkaç oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA