Kocaeli Birlikspor, stoper arayışını sürdürüyor

Kulüp Başkanı Kandemir: - "Stoperle ilgili arayışımız halen devam ediyor, birkaç gün içinde onu da çözeceğiz"

Kocaeli Birlikspor, stoper arayışını sürdürüyor
Kocaeli Birlikspor, stoper arayışını sürdürüyor
GİRİŞ 21.01.2015 15:03 GÜNCELLEME 21.01.2015 15:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor Kulübünün Başkanı Fahrettin Kandemir, stoperle ilgili arayışlarının sürdüğünü, birkaç gün içinde transferi gerçekleştireceklerini söyledi.

Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, play-off’taki iddialarının aynı kararlılıkla devam ettiğini belirterek, hafta sonu Bandırmaspor karşısına kazanmak için çıkacaklarını anlattı.

Kırklarelipor maçında beklemedikleri mağlubiyet aldıklarını kaydeden Kandemir, devre arasında teknik direktör değişikliğiyle takımın hazırlık dönemindeki performansının kendilerini mutlu ettiğini ancak rahat kazanmaları gereken karşılaşmadan mağlup ayrıldıklarını vurguladı.

Kandemir, sonucun savunulacak tarafı bulunmadığını, bunu "basit iş kazası" gördüklerini ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Oynadığımız futbol da bizleri çok tatmin etmedi. Sakat ve cezalı futbolcularımızın arkasına sığınmak istemiyoruz. Almamamız gereken mağlubiyet aldık. Bu haftaki maçımızı kazansaydık, 15 puan kazanmış olacaktık çünkü ligde üstümüzde bulunan takımların maç kaybettikleri bir dönemde, bu maçı kaybetmek bizleri gerçekten çok üzdü. Eksik noktalarımızı biliyorduk zaten.

Stoperle ilgili arayışımız halen devam ediyor. Birkaç gün içinde onu da çözeceğiz."

KAYNAK: AA