Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı:

"Bursa'nın en önemli markası Bursaspor'dur. Son dönemde marka değerimiz biraz düştü gibi gözükse de şu anda ligde beşinciyiz"

Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı:
Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı:
GİRİŞ 19.01.2015 20:35 GÜNCELLEME 19.01.2015 20:35

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Bursa'nın en önemli markası Bursaspor'dur. Son dönemde marka değerimiz biraz düştü gibi gözükse de şu anda ligde beşinciyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Bölükbaşı, Mali Asbaşkan Kemal Kirevetözen ile "Onun Formasını da Sen Al" projesine 700 forma ile şu ana kadar en yüksek katkıyı yapan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu'na (DOSAB) teşekkür ziyaretinde bulundu.

DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ve yönetim kurulu üyelerine kampanyaya yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür eden Bölükbaşı, hem Bursa hem de Bursaspor bilincini ve sevgisini arttırma adına gerçekleşen projeyi çok önemsediklerini bildirdi.

DOSAB'ın, Bursaspor A Takımı'nın kullandığı otobüsü de hediye ettiğini anımsatan Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en büyük kentlerinden biriyiz. Sanayimiz ile övünüyoruz. Şampiyon Bursaspor ile övünüyoruz. Bursa ve Bursaspor'un markasını yükseltmek için yalnız Bursaspor Yönetim Kurulu'nun çalışması yetmez. Bursa'nın en önemli markası Bursaspor'dur. Son dönemde marka değerimiz biraz düştü gibi gözükse de şu anda ligde beşinciyiz. Cuma günü oynanacak Torku Konyaspor maçını da kazanırsak bir ivme yakalayacağız. Bu sezon kurduğumuz basketbol takımımızın dün oynadığı maçta Atatürk Spor Salonu'nda mükemmel bir atmosfer oluştu. Üçüncü ligdeyiz ancak birinci ligdeymişiz gibi destek vardı. Bayan voleybol takımımız da zirvede yer alıyor. Kayak, atletizm gibi 13 amatör branşta faaliyet gösteriyoruz. Vakıfköy ve futbol okulumuz ile çok sayıda sporcu yetiştiriyoruz. Büyük bir şirket gibiyiz. Bunun gibi daha çok projemiz var."

Kahraman ise Bursaspor ile gurur duyduklarını, projenin yönetime geldiği anda oy birliği ile destek verilmesinde yönünde karar aldıklarını ifade ederek, "Bursa ve Bursaspor sevgisini aşılamak adına yapılan bu projeyi takdir ediyoruz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA