Maçın ardından

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal: - "Daha net pozisyonlar bulduk. Skor 2 ya da 3-0 olabilirdi"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 27.12.2014 22:58 GÜNCELLEME 27.12.2014 22:58

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendiği maçın tek golünü atan Mehmet Topal, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşma sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mehmet Topal, "Bu akşam iyi mücadele oldu. İki takımı da tebrik ediyorum. Daha net pozisyonlar bulduk. Skor 2 ya da 3-0 olabilirdi. Güzel galibiyet oldu. Rakiplerimizin puan yitirmesi de iyi oldu. İlk yarıyı lider bitireceğimize inanıyoruz" dedi.

Galibiyeti getiren golü atmasına karşın gol atmaktan daha önemlisinin 3 puan olduğunu ifade eden Topal, "Golden önemlisi takımın kazanması. Önemli olan 3 puan. Gol ayrı motivasyon sağlıyor, ayrı bir öz güven veriyor. Takıma katkıda bulunduğum için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Takım olarak form grafiklerinin giderek yükseldiğini aktaran sarı-lacivertli oyuncu, "İyi ve kaliteli bir ekibiz. Zaman zaman iyi oyunumuzu sahaya yansıtamıyoruz. Son zamanlarda form grafiğimiz yükseliyor. Devre arası daha iyi hazırlanıp, ligi de lider bitirmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Alper: "Sezonun en iyi Fenerbahçesini izlettirdik"

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Alper Potuk da "Bence sezonun en iyi Fenerbahçesini izlettirdik. İstekliydik, gol pozisyonlarına girdik. Mersin İdmanyurdu'nu da tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. İyi oyun oldu" diye konuştu.

Performansıyla ilgili olarak Alper, "Ben elimden geldiği kadar antrenmanlarda ve antrenman sonralarında çalışıyorum. Hocam da şans veriyor sağ olsun. Bugün Emenike olmayınca, Moussa Sow tek forvet oynadı. Ben de hücumu desteklemek için solda oynadım. Bugün atamadım golü ama inşallah daha sonraki maçta atacağım" şeklinde görüş belirtti.

Mihaylov: "Bana göre penaltı değildi"

Mersin İdmanyurdu kalecisi Nikolay Mihaylov, Fenerbahçe'ye karşı oldukça zorlu bir maç oynadıklarını belirtirken, Diego Ribas'a yaptığı müdahalede verilen penaltının hatalı karar olduğunu savundu.

Pozisyonda kendisinin ilk olarak topa müdahale ettiğini söyleyen Mihaylov, "Benim ilk müdahalem topaydı. Sonra oyuncuya dokundum. Bu nedenle bana göre penaltı değildi. Diego kendisini nasıl bırakacağını biliyor. Allah gördü ve gol de olmadı" ifadelerini kullandı.

Meireles ve Alves'in durumları yarın belli olacak

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Raul Meireles ve Bruno Alves'in durumlarının yarın belli olacağı duyuruldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan bilgilendirmede, Raul Meireles'in, sağ bacak alt adalesine aldığı darbe sonucu, bu bölgede sertleşme hissederek oyundan çıkmak zorunda kaldığı, Bruno Alves'in ise Mehmet Topal ile yaşadığı çarpışma sonucunda sağ leğen kemiği üst kısmında ciddi ağrı hissederek oyunu terk etmek durumunda kaldığı aktarıldı.

Her iki oyuncunun da ilk müdahalelerinin yapılıp, tedavilerine başlandığı vurgulanırken, yarın yapılacak tetkiklerden sonra durumlarının netlik kazanacağı dile getirildi.

KAYNAK: AA