Potada maçın ardından

Türkiye Basketbol Ligi'nin 11. haftasında sahasında Türk Telekom'a mağlup olan Uşak Sportif'in Başantrenörü Ozan Bulkaz, "Son beş dakikada oynadığımız kötü oyun mağlubiyeti getirdi" dedi.

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 20.12.2014 21:18 GÜNCELLEME 20.12.2014 21:18

Bulkaz, maçın ardından kızı Elif ve Ela ile katıldığı basın toplantısında ilk üç periyot çok iyi mücadele ettiklerini, son dakikalardaki kötü oyunun mağlubiyeti getirdiğini söyledi.

Avrupa kupasının ardından takımda yorgunluk olduğunu kaydeden Bulkaz, "Çok iyi oynadığımız üç periyodun ardından maçın sonunu kötü oynamak biz yakışmadı. Savunmayı bırakıp takım düzeninden çıkarsanız mağlup olursunuz. Son dakikalar gerçekten kötüydük, önümüzdeki hafta Gaziantep maçıyla devam edeceğiz" dedi.

Uşak Sportifli oyuncu Sertaç Şanlı ise maçın önemine dikkati çekerek, "Bizim için önemli bir maçtı, galip gelmemiz halinde üst sıraları zorlayabilirdik. Üç periyot iyi oynadık, basit hatalar yaptık son dakikalarda mağlup olduk" diye konuştu.

Türk Telekom cephesi

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, iki eşit takımın mücadelesinden galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Galibiyetin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Sunter, "Barış'ın sakatlığı etkiliydi, rakibimiz Avrupa'dan yorgun gelmişti, maçın başında iyi oynadık sonra Uşak üstünlüğü ele aldı, son dakikalarda topları akıllı kullandık ve kazandık. Galibiyet moral oldu önümüzdeki haftaya bakacağız. Uşak Sportif lige gerçekten renk katıyor, onları kutluyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA