Maçın ardından

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu: "Ligin ilk devresini lider bitirdiğimiz için mutluyuz"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 14.12.2014 16:46 GÜNCELLEME 14.12.2014 16:46

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Ligin ilk devresini lider bitirdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Çapanoğlu, 3-0 kazandıkları Altay maçının ardından yaptığı açıklamada, Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyuna hakim olduklarını söyledi.

Sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldıklarını ifade eden Çapanoğlu, "Ligin ilk devresini lider bitirdiğimiz için mutluyuz. Ligin ilk yarısı gibi ikinci devresini de lider bitirmek istiyoruz. PTT 1. Lig'e yükselebilmek için devre arasında yapacağımız yeni transferlerle takımımızı daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu konudaki raporumuzu teknik heyet olarak yönetime verdik. Nokta transferler yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına 21 Aralık'ta Antalya'da başlayacaklarını kaydeden Çapanoğlu, "Çalışmalar 10 Ocak 2015'te sona erecek. Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyoruz. Antalya kampında 3 hazırlık maçı yapıp yeni transferlerle mevcut oyuncuların kaynaşmasını sağlayacağız" dedi.

KAYNAK: AA