Albimo Alanyaspor'un, Antalyaspor maçı hazırlıkları

Turuncu-yeşilliler, Antalyaspor maçı hazırlıklarını altyapı antrenörleri eşliğinde gerçekleştirdi

Albimo Alanyaspor'un, Antalyaspor maçı hazırlıkları
Albimo Alanyaspor'un, Antalyaspor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 02.12.2014 17:34 GÜNCELLEME 02.12.2014 17:34

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrılmasının ardından Antalyaspor maçı hazırlıklarına altyapı antrenörleri eşliğinde devam etti.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından tek pas ve istasyon çalışması yaptı. Eren, Burak ve Cemil'in katılmadığı idman, çift kale maç ile sona erdi.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1,5 yıldır çalıştıkları teknik direktörle karşılıklı rıza ile yollarını ayırdıklarını anlattı.

Altıparmak'ı dostları, ağabeyleri ve arkadaşları olarak gördüklerini dile getiren Savut, "Kapımız başkanımızın söylediği gibi ona her zaman açık olacak. Bunun sonrasında ise altyapı hocalarımız, takımı hafta sonunda oynayacağı Antalyaspor maçına hazırlıyor" dedi.

Bölge için önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Savut, maçı, "Akdeniz derbisi" şeklinde nitelendirdi.

Savut, "Hoca ile yolların ayrılmasından oyuncular etkilenmeyecektir. Onlar tecrübeli, iyi profesyoneller. Böyle şeylerin futbolun içinde olduğunun farkındalar. Şu an için moralleri, neşeleri iyi" diye konuştu.

KAYNAK: AA