Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, deplasmanda Ziraat Bankası ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, TVF Başkent Spor Salonu'ndaki antrenmanla tamamladı

Voleybol: Erkekler 1. Ligi
Voleybol: Erkekler 1. Ligi
GİRİŞ 22.11.2014 17:19 GÜNCELLEME 22.11.2014 17:19

Voleybol Erkekler 1. Lig'deki Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, deplasmanda Ziraat Bankası ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz hafta güçlü rakibi Fenerbahçe'ye evinde 3-0'lık skorla yenilen Palandöken Belediyespor'da tek hedef, TVF Başkent Spor Salonu'nda oynayacakları Ziraat Bankası maçından mutlak galibiyetle ayrılmak.

Kulüp başkanı Zafer Bülent Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlıkları bulunan Bulgar Metodi Aneniyev ve Ruandalı Yakan Guma'nın sözleşmelerini feshettiklerini, onların yerine ise Brezilyalı pasör çapraz Tadeu De Fazio Bob ve smaçör Idner Martinz Idi'yi takıma dahil ettiklerini söyledi.

Bu oyuncuların lisans işlemlerinin sürdüğünü ve yarın oynanacak maça yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Engin, şöyle devam etti:

"İki yabancı oyuncumuz ameliyat olmuştu, onların sözleşmelerini feshettik. Bunların yerine iki tane Brezilyalı oyuncu aldık. Bunların lisanslarını çıkartıp yarınki maça yetiştireceğiz. Sezon başından beri 6 tane lig maçı oynadık ve sadece 1 galibiyet alabildik. İnşallah ilk kez bir maça tam kadro çıkacağız. Şimdiye kadar hep sakat oyuncular nedeniyle eksik çıkıyorduk. Takıma güveniyorum. İyi oyunculardan kurulu ve çok güzel bir atmosfer yakalandı. İnşallah yarın galip geleceğiz. Yarın ve sonraki tüm maçlara galibiyet için çıkıp mücadele edeceğiz. Bundan sonraki maçlarda puan kaybına artık tahammülümüz yok. 1, 2, veya 3 puan olsun alıp bu ligde kalıcı olacağız. Lige renk katacağız."

KAYNAK: AA