Ahmet Çakar'dan F.Bahçelileri çıldırtan ima!

Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe maçının devre arasında ilginç bir tweet attı.

Ahmet Çakar'dan F.Bahçelileri çıldırtan ima!
Ahmet Çakar'dan F.Bahçelileri çıldırtan ima!
GİRİŞ 14.04.2018 21:15 GÜNCELLEME 14.04.2018 22:02
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar'dan Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe maçının devre arasında flaş bir yorum geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanan mücadeleyle ilgili bir Twitter'dan bir paylaşım yapan Çakar, "NATO Sivas operasyonuna tam destek vermektedir." ifadelerini kullandı.

Çakar'ın siyasi gündemle futbolu harmanladığı bu imalı yorum, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

YORUMLAR 53
  • Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman diyorum şike bitmedi, Fenerbahçe’nin tüm şampiyonlukları incelenmeli, futboldan soğuttunuz insanları yeter artık
    Cevapla
  • nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    dişe diş bir maçtı.sivasın golcüleri becerikli olsa sivas farka gidebilirdi
    Cevapla
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    Amaç gündemde kalmak da değil bu tipler, bu tipler futbolumuza, sporumuza hatta milletimize dinamit koyan şaibelilerdir,,
    Cevapla
  • Haklısın 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam haklısın. 3 puan cepte bir maçtı zaten robinyo yürü bile oynatmadılar kazayla gol falan atar artık futboldan midem bulandı ya bu arada ağlak Aykut 2 haftadır hakemlerden ağlamıyor neden acep
    Cevapla
  • Bülent ŞEN 6 yıl önce Şikayet Et
    2001 yılında daha neler var neler..Örneğin G.Saray'ın A.gücü'nne İstanbulda kaybettiği maçtaki bazı G.Saraylı oyuncuları bir izleyin bakalım .Aziz Yıldırım TRT'ye demedimi ki: takımı Mustafa Denizli mi şampiyon yaptı sanıyorsunuz??.
    Cevapla
  • Bülent ŞEN 6 yıl önce Şikayet Et
    F.Bahçenin kazandığı kaç maçta rakibin oyuncuları kırmızı kart gördü,kaç maçta rakip oyuncu kendi kalesine gol attı, kaç maçta lehine penaltı vardı, kaç maçta ofsaytan gol vardı bir bakın, geriye kaç maç kalıyor? F.Bahçe maçı öncesi maçlarda kırmızı kart gören oyuncuları saymıyorum bile..Başakşehirin F.bahçeye kaybettiği maçı sadece 9 faul yaparak tamamlaması,Malatyasporun sadece F.Bahçe maçında bilet fiyatlarını 7 kart artırarak 15.00 eksik seyirci ile oynaması da çok ilginç..herkes herşeyi görüyor da bir şey yapamıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle