G.Saray'ın yeni forvetini canlı yayında açıkladı!

Galatasaray'ın Gaziantepspor'u yendiği maç sonrası yayıncı kuruluş beIN Sports'ta sarı-kırmızılılarla ilgili flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

G.Saray'ın yeni forvetini canlı yayında açıkladı!
G.Saray'ın yeni forvetini canlı yayında açıkladı!
GİRİŞ 15.05.2017 10:14 GÜNCELLEME 15.05.2017 12:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şansal Büyüka, yeni sezon için Galatasaray'ın forvet transferi girişimiyle ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Büyüka, Galatasaray'ın Fransa Ligi takımlarından bonservisi Swansea'da olan ancak Marsilya'da kiralık oynayan Bafetimbi Gomis'i gündemine aldığını ve girişimlerde bulunduğunu söyledi.

Canlı yayın sırasında "Sezon sonunda Galatasaray önemli ve ciddi takviyeler yapacak" diyen Şansal Büyüka şöyle konuştu: "Bafetimbi Gomis'i ciddi anlamda duydum. Galatasaray için bazı üfürme falan oluyor ama Gomis için ciddi şeyler var. Haberciliğine güvendiğim bir arkadaşımdan duydum."

YORUMLAR 4
  • ismail sağlam 6 yıl önce Şikayet Et
    senerdir bunlar duydum ettim..gibi attıkları palavradan para kazanıyorlar ne güzel iş...bende ronaldoyu duydum şansal..2050 de transfer edecek galatasaray..yakın arkadaşım dedi..
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Gomisi alirsak, gecmis olsun, bu kafayla hic bir yere varamayiz, GS iflas esigine gelmistir, kosamayan adami alacaklar!!!
    Cevapla
  • Hayati yorgan 6 yıl önce Şikayet Et
    şanaçsal diyorsa yalandır
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    lan adam 5 senedir galatasarayin gündeminde nezaman adamin isi biterse ozaman transfer ederiz ben dursun özbek kadar mal bir insan ve baskan görmedim galatasaray türk futbolunun garip cocugudur
    Cevapla