Dilmen: Dünyanın her takımında oynar!

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Lyon maçının ardından mücadeleyi değerlendirdi.

Dilmen: Dünyanın her takımında oynar!
Dilmen: Dünyanın her takımında oynar!
GİRİŞ 21.04.2017 12:54 GÜNCELLEME 21.04.2017 12:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Lyon maçının ardından mücadeleyi değerlendirdi.

"LYON'DAN ETKİLENDİM"

Ünlü yorumcu Olimpik Lyon'dan çok etkilendiğini söyledi.

"ÇOK DRAMATİK OLDU"

Sadece bu maç için değil, Şenol Güneş Manchester çıksa daha iyiydi demişti. Bugünkü Lyon'u gördükten sonra çok etkilendim Lyon'dan. Çok dramatik oldu.

"TAFFAREL GİBİ..."

En çok dramatik olan kısmı da 3 kez öne geçtiğiniz turda 1 kez geriye düşerek elendiniz. UEFA'yı aldığında Galatasaray, Henry'nin kafa vuruşunda Taffarel zor çıkarmıştı. Buna benzer bir durum da oldu.

"DÜNYANIN HER TAKIMINDA OYNARLAR"

Lyon'un hocası Fekir gibi bir ismi oynatmadı. Tolisso'yu oynattı. Lacazette ve Tolisso gibi dünyanın her takımında oynayacak iki oyuncuya sahipler. Sol stoperleri Diakhaby acemi görünüyor ama olacak gibi. 

"İKİLİ MAÇLARIN EN GÜZELİ BUYDU"

Quaresma ve Babel çok koştular, Şenol Hocayı da kutlamak lazım. Avrupa'da ikili maçların en güzeli buydu. Çok heyecanlı bir maç oldu. Beşiktaş çok iyi bir takıma elendi. 

"ABOUBAKAR'IN OLMAMASI..."

Uzatma bölümünde Cenk'in çok yorulması ve Aboubakar'ın olmaması büyük sıkıntı yarattı. Marcelo'nun olmaması da savunmada önemliydi. Tosic'in oyununu bozdu Marcelo'nun olmaması. Marcelo varken Atiba da rahat oynuyor. 

"İNLER VARKEN ŞENOL HOCA MAÇA DALDI"

Maç sırasında Güntekin'e mesaj attım. 2-1'den sonra Gökhan İnler gibi bir oyuncun varken Şenol hoca maça daldı. Hem de fazlasıyla daldı ve bizim gördüğümüz gibi görseydi saha kenarında Cenk'i çıkarıp gerekirse Babel'i santrfora çekebilirdi. 

"LYON'UN GELECEĞİ ÇOK PARLAK"

Beşiktaş takımına yazık oldu. Lyon takımı eğer oyuncu satmazlarsa geleceği çok parlak bir takım. İki maçta da inanılmaz iyi hakemler vardı.

YORUMLAR 4
  • nedim caliskan 7 yıl önce Şikayet Et
    hayrola Rıdvan hoca Lyon un temsilcisi gibi konuşuyorsun
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var canım..adam iyi bir takım diyor..ne var bunda yanlış anlayacak...
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Lyon guclu ama yenilmeyecek takim degildi, bjk'tan daha iyi kondinsiyonlari var ama bjk'tan daha iyi bir kaliteye sahip degiller, Bjk elindeki firsati daha dogrusu kacirdi
    Cevapla
  • ali osman 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum sana ilk maçta hatalı gol yemese o karambolde yemeseydı burda cok rahat alacaktık burda bile babelin net pozisyonu harcadığını bi kaç pozisyonu bonkörce harcadığınıda unutmamak gerek derim :D beşiktaş öyle kimseye kolay lokma olacak bi takım değil artık
    Cevapla