Yanal: Önce çuvaldız bize bir girsin!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Milli Takım’ın EURO 2016'dan elenmesini çarpıcı bir açıklama ile değerlendirdi.

Yanal: Önce çuvaldız bize bir girsin!
Yanal: Önce çuvaldız bize bir girsin!
GİRİŞ 23.06.2016 09:59 GÜNCELLEME 23.06.2016 10:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte Ersun Yanal’ın maç sonu açıklamaları;

“Başkasından beklemek ve sonucumuza müdahale etmesini beklemek zor bir şey. Bir başkasının eline bağlı olmak gerçekten zor bir şey. Biz İspanya maçını kesinlikle 3-0 bitirmemeliydik. Futbolun içinde kalmayı beceremedik. Terim diyor ki bu sabah takım olmayı başardık. Daha yeni mi başardık. Elbette sorunları yönetmek kolay değil ama bunları abartmamamız lazımdı. Okları İtalya’ya batırmayalım. Önce çuvaldızı bize batıralım. Çuvaldız bize bir girsin. Bu önemli.”

YORUMLAR 3
  • boz ok 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu rauf terime verilen şans kimseye verilmedi bu ulkede.avruppada amator kume takimi bile emanet etmezlerdi terime
    Cevapla
  • rauf 7 yıl önce Şikayet Et
    Benden yorumcu boz ok a cevap,bu ersun yanal denen kisiye verilmedimi onun bir basarsini söyle sende,öyle olsaydi sayin terime milanni teslim etmezlerdi,istersen bir arastir amma basarisi yok diyorsunuz terimin u21 avrupa sampiyonu yapan kim,ve o u21 sampiyon iskeleti ile dünya ücünlügü kazanildi senol günes zamanin onuda arastir,ama dersen avrupa sampiyonasinda iyimiydi Türkiye hayir derim,ama bu anne karnindaki torununa hakaret ve bedduayi gerektirmez eyer anladiysan.
    Cevapla
  • rauf 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen milli takim basindayken ne yaptin demezlermi adama,senol günes konussa sözüm yok ona ama sana var yanal.
    Cevapla