Onay Benfica maçının şifresini verdi!

Vatan Gazetesi yazarlarından Güntekin Onay, sarı-kırmızılı takıma galibiyetin şifrelerini verdi.

Onay Benfica maçının şifresini verdi!
Onay Benfica maçının şifresini verdi!
GİRİŞ 03.11.2015 12:28 GÜNCELLEME 03.11.2015 12:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam saat 22:45'te Portekiz'de Benfica ile karşılaşacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet... Bu maç öncesi Güntekin Onay, sarı-kırmızılı takıma galibiyetin şifrelerini verdi.

"Galatasaray bu maça çıkarken kaybedecek fazla bir şeyi yok. Çünkü grupta hem fikstür olarak hem de puan olarak rakiplerinin gerisinde. İlk 2 şansını devam ettirebilmek için Benfica önünde galibiyet tek çıkar yol gibi gözüküyor. Bu yüzden Hamza Hamzaoğlu taktiksel olarak riskli ve ofansif bir anlayışla sahaya çıkabilir.

Son 3 maçta gözle görülür bir çıkış yakalayan sarı-kırmızılılar, Benfica karşısında İstanbul’da olduğu gibi galibiyet için oynamalı. Lizbon ekibi geleneksel olarak kendi evinde kolay kolay kaybetmeyen bir kimliğe sahip. Galibiyeti telaffuz etmek kolay ancak Luz Stadı’nda elde etmek hiç kolay değil.

Orta alanda kalabalık ve dirençli, hücumda da hızlı ve keskin olmak zorundayız. Benfica’ya İstanbul’daki kadar şut attırırsak faturası da buna paralel olarak ağır olabilir. Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanlarda alınacak beraberlikler normalde çok değerlidir. Lakin ben alınacak bir beraberliğin gruptan çıkmak için yeterli olmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden Hamza Hamzaoğlu planlarını galibiyet üzerine yapmalı. 

Kendi liginde son yılların en kötü grafiğini yakalayan bir Benfica karşısında ilk maçtan önce de vurgulamıştım; Benfica yenilmeyecek bir takım değil. G.Saray bunu orada da başarabilecek kalite ve güce sahip."

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 1
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende yayın şifresi sandım :)) Herşey para olmuş kardeşim
    Cevapla